zaterdag 6 september 2014

Miss sporty nagellak

Miss sporty is een merk die ik soms een beetje vergeet. Ze hebben leuke producten maar toch koop ik er niet super veel van. Iets wat ik zeker leuk vind van Miss sporty zijn hun nagellaken! Meestal zijn ze erg goed en zien ze er heel erg mooi uit.

De verpakking vind ik altijd super leuk. Het bolletje ziet er gewoon schattig uit. Verder is het niet super bijzonder maar toch heeft het een hele leuke uitstraling!
Het kwastje is hetzelfde als alle andere kwastjes van miss sporty. Ik ben zelf erg blij met deze hele brede kwastjes. Je kunt heel erg makkelijk je nagels hiermee lakken. Hij is precies breed genoeg om je pink in 1 keer te lakken. Zo een breedte vind ik erg fijn werken!
De lak lakt super fijn. Ik had totaal geen moeite om mijn nagels netjes te lakken. Na twee laagjes had ik een mooie dekkende kleur op mijn nagels.
De kleur zelf is ook echt prachtig! Nu ben ik al gek op lichte blauw tinten dus dat helpt ook mee. Misschien geen hele vernieuwende kleur maar dat wist ik natuurlijk al toen ik hem kocht. Ik vind hem heel erg mooi!
Miss sporty is te koop bij de Etos en de lakjes kosten 2 euro per stuk.

3 opmerkingen: