zondag 7 september 2014

Back to Basic: aparte lipproducten

De laatste twee weken heb ik het over de lippen gehad. Ik besprak lipgloss, lipstick en lippotlood. Maar naast de drie standaard lipproducten zijn er nog meer apartere lipproducten. Vandaag wil ik er daarom een paar benoemen.

 
Als eerste de lipstain. Een lipstain is een product waarbij de kleur echt in je lippen trekt. Je krijgt dus geen glans maar het ziet er echt uit alsof het je eigen lip kleur is. het is ook een product wat er erg moeilijk af te krijgen is. Op de foto zien jullie een lipstain die in de vorm is van een mankeerstift. Maar je hebt ze eigenlijk wel in iedere vorm.
 
Eigenlijk heb je van allerlei gekke producten als het gaat op lipproducten. Dat wil ik even laten zien met een voorbeeldje. Hierboven zien jullie een soort reageerbuisje met een zilveren substantie erin. Dit product kun je over je lipgloss heen doen of bijvoorbeeld alleen in het midden van je lippen.
Kijk dus goed rond en je zult allemaal leuke producten vinden voor de lippen die net iets anders zijn dan lipgloss, lipstick of lipliner.

2 opmerkingen:

  1. De lipstain van NYC heb ik ook, die is favoriet de laatste tijd! X

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ik heb dat van Essence ook gehad toen ik met make-up begon. maar een half jaar weg gedaan omdat ik hem echt niet mooi vond.

    BeantwoordenVerwijderen