maandag 8 september 2014

Favorieten van augustus

Het is weer tijd voor een favorieten artikel! Ik denk dat het ene beetje aan de tijd van het jaar licht maar de laatste tijd heb ik niet zo heel erg veel bijzondere favorieten. Natuurlijk zijn er wel de standaard producten die ik erg fijn vind maar die laat ik niet zien. Ook deze keer is het dus niet zo heel erg veel maar ik denk dat er na de zomer weer een hoop favorieten zullen zijn.

Eindelijk heb ik het NYX jumbo eyepencil in milk weten te bemachtigen. Ik weet dat ze NYX bij de Douglas op Utrecht centraal verkopen en ik de wintermaanden kom ik daar erg vaak. Toch was ik steeds te lui om even langs te lopen. Toch heb ik hem eindelijk gekocht en wat een pareltje is dit. Ik kan nu echt veel meer met mijn oogschaduws en mijn ooglooks zien er een stuk beter uit.
De essence stay matt lip cream is in deze verpakking niet meer te koop maar gelukkig wel in zijn nieuwe huls. Wat is deze toch fijn! Hij blijft heel erg lang zitten en de kleur is gewoon prachtig. Je moet er wel van houden want het is een erg opvallend kleurtje maar ik hou daar wel van.
Ik dacht een tijdje geleden dat ik mijn baby lips collectie compleet had. Laatst zag ik dus deze paarse variant van Baby lips in de Etos liggen. Ik heb hem meteen meegenomen en wat een fijne lippenbalsem is dit! Ik weet nu niet meer zeker of ik nu wel alle baby lips lippenbalsems heb die in Nederland te koop zijn maar ik ga zeker nog eens langs om te kijken.
De Dove purely pampering body oliƫn zijn er nog niet zo heel erg lang maar hij is zeker al een favoriet. Dit is de groene variant. Deze heb ik als enige geprobeerd omdat ik de andere geur meteen in mijn reis toilettas heb gedaan. Deze ruikt echt heerlijk en voed mijn benen ontzettend goed.
En als laatste alweer. De Amber Romance body lotion van Victoria Secret. Dit is een body lotion die eigenlijk bij een geur hoort dus je hij bevat veel geur. Normaal gebruik ik wat neutralere body lotions maar wat is zo een aanwezige body lotion heerlijk op zijn tijd. De geur blijft erg lang hangen en ruikt gewoon heerlijk. Daarnaast is het ook gewoon een hele fijne body lotion!
Wat zijn jou favorieten?

3 opmerkingen: