maandag 29 september 2014

Essence hello autumn multi colour powder


De hello autumn collectie van Essence licht alweer een tijdje in de meeste schappen. Alhoewel ik helemaal niet klaar ben voor de herfst vond ik de multi colour powder uit de collectie wel heel erg mooi en ga ik die vandaag voor jullie reviewen. Ik heb hem zo snel mogelijk getest zodat ik hem nog kan reviewen voordat de collectie uit de schappen gaat. Ik hoop dat ik nog op tijd ben.


Waarvoor de multi colour powder precies bedoelt is kon ik in de winkel nog niet helemaal thuisbrengen en kon ik verder ook niet heel duidelijk op internet vinden. Ik ben hem daarom maar gewoon gaan testen en heb zijn functie gevonden. Verder in dit artikel kunnen jullie hier meer over lezen.
De multi colour powder zit in een hele stevige maar handige verpakking. Hij zit echt stevig in elkaar maar gaat ook redelijk makkelijk open. De verpakking is misschien wat simpel maar ik vind hem erg mooi.


Wauw wat een prachtig patroon. Naast het moza├»ek patroon van de poeder zelf zitten er ook nog vormen van blaadjes in de poeder gedrukt.  De poeder is in 1 kleur te krijgen met de naam 01 Autumn & the city. De kleuren wit tot donkerder bruin zitten verwerkt in de poeder. De poeder heeft een hele lichte poeder zonder grove glitters.


Ik vond het vrij onduidelijk waar deze poeder nou geschikt voor is maar na het swatche van alle kleuren samen wist ik meteen wat het was. Ik vergelijk het product met een skinfinish van MAC. Dit product maakt gewoon je look af. Het is niet echt een highlighter maar als je deze over je blush aan brengt dat heb je zeker geen highlighter meer nodig.
Wauw wat een apart maar prachtig product. Echt een product die je look helemaal af maakt en die ik je zeker kan aanraden. Dit product kost 3.39.

3 opmerkingen:

  1. Ik wil ook zo graag de Essence Hello Autumn spulletjes hebben, dus binnenkort maar eens naar de etos!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hij is prachtig! Ga morgen de stad in kijken of hij er nog is

    BeantwoordenVerwijderen