dinsdag 30 september 2014

Catrice Check & Tweed quattro baked eyeshadow

Toen ik twee weken geleden Bij de trekpleister in Sneek rondliep kwam de nieuwe LE van Catrice als een complete verassing. De gehele collectie trok niet echt mijn aandacht maar een van de paletjes wel. Ik nam die mee en heb hem snel voor jullie getest zodat ik hem nog kan reviewen voor de collectie weer uit de schappen verdwijnt.

De check & tweed collectie van Catrice heeft over het algemeen een hele leuke uitstraling, maar de palette zijn wel echt de eyecatchers van de collectie. Het is heel er anders dan we van Catrice gewend zijn en ik vind de verpakking echt gewoon geweldig.
De verpakking is een soort van boekje dat sluit met een magneet. Het is best stevig maar kan wel wat makkelijk open gaan in je tas. De uitstraling is er daar in tegen niet minder op geworden.
Je heb twee palette met verschillende tinten. Ik vond er maar een mooi en heb dus alleen die meegenomen. Dit is de kleur C01 Londen’s eye. Ik vind de kleuren die erin zitten heel erg mooi. Wel iets wat standaard maar je kunt hier juist een hele mooie everyday look mee maken die gewoon altijd goed is.
De pigmentatie vind ik echt super. Ik was er een klein beetje bang voor maar het valt me gelukkig helemaal niet  tegen. De kleuren zijn zacht, goed gepigmenteerd en ze kruimelen niet. Je kunt er goed mee werken en je kunt er echt een prachtige look mee maken.
Ik ben erg blij met dit palette. Het is misschien voor de meeste niet echt een aanvulling op hun stash omdat ze de meeste kleuren al hebben maar ik ben er toch erg blij mee. Het zijn kleuren die je altijd goed kunt gebruiken en het palette is ook gewoon super leuk. Het is een product uit een LE dus wil je hem nog hebben moet je er snel bij zijn. Hij kostte 4.59.

6 opmerkingen:

 1. Ik las veel tegenvallende reviews, maar hier ziet ie er goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik had hem nog in mijn handen laatst. Toch laten liggen...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie Palette,,maar toch spreekt deze LE me niet echt :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik wilde het ook wel meepakken maar niet gedaan, jammer ik denk dat ik maar eens ga gaan kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Echt een leuk oogschaduwdoosje. Zeker voor die prijs!

  BeantwoordenVerwijderen