donderdag 14 augustus 2014

voeten masker

Voor de eerste keer schijf ik vandaag een artikel over een product voor de voeten. Ik was nooit zo heel erg bezig met mijn voeten en verzorgden ze dan ook niet echt. Toch vind ik het de laatste tijd wel wat belangrijker en ook best wel leuk om mijn voeten te verzorgen. Iets heel anders dan normaal dus een voeten masker.

De verpakking ziet er super leuk uit. Ik ben niet zo een fan van voeten maar het is natuurlijk meer dan logisch dat er voeten op de verpakking van zo een masker staan. De rest van de verpakking ziet er ook erg leuk uit!
Toen ik het masker uit de verpakking haalde was het natuurlijk nog opgevouwen. Het voelde ook nog helemaal droog aan terwijl ik een doorweekt papiertje verwachten.
Toen ik hem openvouwden kreeg ik een soort van vlinder. De sokjes zaten nog aan elkaar vast. De buitenkant is helemaal droog. Je kunt ze makkelijk uit elkaar halen.
Ze zaten erg goed. Mijn voeten pasten er makkelijk in (maat 38). De buitenkant is erg glad maar wel helemaal droog. De vloeistof van het masker zit echt alleen in de sokjes. Dat betekend dat als je er een dik paar sokken overheen zou doen je gewoon alles zou kunnen doen. Ik vond dit erg handig omdat ik eigenlijk verwachten dat ik even niets kon doen.
Ik voelde het op een begeven moment heel erg koud worden en een beetje gaan tintelen. Dit voelde niet vervelend. Toen ik het sokje eraf haalden heb ik de overgebleven vloeistof nog even in laten trekken. Dit ging erg snel.
Mijn voeten voelden na afloop heel erg zacht! Ik vond het een erg fijn masker en ben beneiuwt naar nog meer andere voetenmaskers. Dit is zeker een aanrader. Ik kocht deze bij de Big Bazar voor ongeveer 2 euro.

3 opmerkingen:

  1. Lijkt mij een heel bijzonder masker voor de voeten. Moet ik ook eens proberen ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. jammer genoeg niet zien liggen want ik had het anders wel geprobeerd! maar ik heb er vandaag een mask gekocht! x

    BeantwoordenVerwijderen