woensdag 13 augustus 2014

kleding shopblog

 
Het duurt niet zo heel lang meer voordat de Primark in Den Haag eindelijk open gaat maar tot die tijd moet ik nog even naar de Primark in Zoetermeer. Een tijdje geleden was het weer zo ver en ging ik eindelijk weer eens naar de Primark. Ik ben weer super leuk geslaagd, niet alleen bij de Primark, en laat vandaag zien wat ik allemaal gekocht heb.

 
Ananas op kleding zie je tegenwoordig overal. Ik was er niet perse gek op of ik zocht naar een kledingstuk met ananassen maar deze vond ik toch wel heel erg leuk. Een hele simpele top die je overal bij kunt dragen. Ik draag deze altijd heel erg veel en als het te koud word blijven ze leuk met een colbert erover heen. Deze top kosten 5 euro.
 
Daarna gingen we door naar de broeken. Helemaal bovenin zien jullie een lichte spijkerbroek. Ik draag heel vaak licht gekleurde spijkerbroeken en had er nog maar 1. Daarom nam ik er weer een mee voor 8 euro.
Onder de lichte broek liggen twee zwarte leggings. Ik Draag best vaak leggings en heb er laatst weer twee stuk gemaakt. Ook hier lag er nog maar een van in mijn kast dus heb ik er weer twee bijgekocht. Deze kosten 4 euro per stuk.
Daarnaast licht een zwarte spijkerbroek. Volgend jaar ga ik de opleiding schoonheidsspecialiste doen en onder het jasje dat je krijgt moet een zwarte spijkerbroek. Deze broek komt uit een lijn die van wat betere kwaliteit is dan de lichte broek en kost daarom ook iets meer. Je merkt wel echt het verschil. Deze broek kosten 17 euro.
En als laatste licht er nog een hele leuke grijze joggingsbroek. Ik heb tot nu toe alleen nog maar zwarte joggingsbroeken. Ik vond deze zo leuk. Ik heb hem ook al aan gehad en hij zit ook echt heel erg lekker. Deze kosten 10 euro.
 
Ik had heel erg dringend nieuw ondergoed nodig en ik moet zeggen dat je daar best wel leuk voor kan slagen bij de Primark. Dat had ik niet verwacht. Boven in zien jullie een soort van band die je onder een topje met laag uitgesneden arm gaten kunt dragen. Ik liet laatst al zien dat ik er een witte van had gekocht maar dat ik nog een zwarte wilde. Deze kosten 3 euro.
Daarnaast ligt een setje van 3 bh’s. gewoon hele simpele kleuren die je bijna overal onder kunt dragen. deze kosten 10 euro voor alle drie.
Daaronder zien jullie twee setjes van drie shorts. De bordeaux rode, wit met zwarte streepjes en de grijze horen bij elkaar en de roze, witte en groene horen bij elkaar. Deze kosten 7 euro per setje.
Daaronder zien jullie nog twee losse onderbroeken deze kosten twee euro per stuk.
Ik had nog drie zomer pyjama’s nodig en ik kon echt niet kiezen! Ze hadden echt super leuke zomer pyjama’s. Ze zijn zo leuk dat ik er nog mee naar het strand zou gaan als het echt warm word. Deze kosten allemaal 6 euro per setje.
Omdat ik volgends jaar veel zwarte kleding draag zocht ik nog zo een roller die pluisjes van zwarte kleding af haalt. Deze kosten 1,50.
Het laatste wat ik bij de Primark kocht was een kwast. Dit is een kleine stippeling kwast en ik vond hem echt super schattig. Deze kosten 2 euro.
Ik draag heel erg graag gympen onder jurkjes. Het maakt een jurkje opeens heel draagbaar voor overdag en het zit gewoon super lekker. Nu heb ik alleen maar all stars in kleurtjes en deze passen er vaak niet bij. Omdat ik niet veel geld uit wou geven aan een simpel paar zwarte vanz kocht ik een goedkoop paar wat er op leek. Deze wannabe vanz kocht ik bij de van haren en kosten 15 euro.
Er was echt een mega sale bij de The body shop. Ik moest er gewoon even naar binnen. Ik heb mezelf nog ingehouden en kocht alleen een douche gel. Deze kosten 3,50.
En als aller laatste kocht ik dit setje bij de Coolcat. Ik hoor altijd hele slechte dingen over de Coolcat en soms ben ik het er zeker mee eens. Toch kan ik soms nog best wel leuke dingen vinden bij de Coolcat bijvoorbeeld dit setje. Ik zag het hangen in de etalage en ondanks dat ik normaal niet zo ben van het compleet overnemen van een etalage vond ik deze outfit echt super leuk. De top kosten 18 euro en de rok 14 euro.
Dit was alles wat ik heb geshopt. Een keer iets anders dan een make-up shopblog. Ik hoop dat jullie het leuk vonden.
Ps: Omdat Bijna alles wat ik kocht kledingstukken zijn waar ik geen foto’s van ga maken als ik het aanheb, heb ik alleen foto’s van de kleding zelf. Ik maak binnenkort een outfit artikel waar ik een aantal van de wel foto waardige kledingstukken laat zien als ik ze draag.

3 opmerkingen:

 1. Die pyjama's zijn zo leuk! Ik zou ook echt niet kunnen kiezen welke ik zou meenemen hoor ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super leuke dingetjes, ben al even niet meer bij de Primark geweest!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super leuke items heb je gescoord :)
  Ben benieuwd naar de kwast!
  X

  BeantwoordenVerwijderen