zaterdag 2 augustus 2014

Vakantie

Normaal zou ik niet zo heel erg snel iets op internet zetten als het gaat om vakantie. Dit keer ga alleen ik op vakantie en niet mijn ouders dus zijn er nog gewoon mensen thuis. Het leek me daarom wel handig om er een klein stukje over te schrijven omdat ik er dus een tijdje niet ben.

Vandaag als jullie dit lezen vlieg ik naar het zonnige Spanje. Ik blijf daar drie weken. Heerlijk natuurlijk maar ik heb me voor deze vakantie een hoop bezig gehouden met bloggen. In die drie weken ben ik namelijk niet van plan om te gaan bloggen. Ik neem mijn laptop niet mee en gebruik het internet alleen om contact te houden met het thuisfront.
Maar dat betekend niet dat er geen artikelen meer online komen! Ik heb zover vooruit geschreven dat er gewoon elke dag een artikel online komt. Het enige wat er dus tijdelijk veranderd is dat de artikelen niet heel erg recent zullen zijn en de nieuwste producten voor nu even niet voorbij komen op mijn blog. Ook kan ik geen reactie geven op comments die jullie geven en als er echt iets mis gaat met het inplannen van artikels dan kan ik daar ook even niets aan veranderen.
In ieder geval Ik ga lekker genieten van mijn vakantie. En jullie kunnen als nog genieten van 1 artikel per dag! Over 3 weken ben ik weer terug en dan kan ik weer wat minder ver vooruit gaan schrijven wat betekend dat de artikelen meer recent zullen zijn. 

2 opmerkingen:

  1. Heel slim, dat inplannen van blogposten. Heb ik ook gedaan toen ik op vakantie ging. Ook al is bloggen erg leuk, het is ook fijn om even helemaal rust van alles te hebben. Geniet van je vakantie!

    BeantwoordenVerwijderen