woensdag 20 augustus 2014

Primark kwast

In mijn shopblog konden jullie al zien dat ik een kwast bij de primark had gekocht. Vandaag ga ik hem voor jullie reviewen. Vanaf de dag dat ik hem heb gekocht heb ik deze kwast gebruikt.

De steel van de kwast ziet er mooi uit. simpel maar mooi. Met zo een steel kun je eigenlijk ook nooit fout gaan. Het is een stippling brush. De onderste haartjes zijn zwart en de dunne haartjes die erbovenuit komen zijn roze. Aan de ene kant vind ik het wel een leuk detail maar aan de andere kant lijkt het al snel dat de haartjes altijd vies zijn van bijvoorbeeld blush.
Het is een vrij kleine kwast en breng er dan ook niet snel mijn foundation mee aan. Ik gebruik hem voor concealer. Natuurlijk kun je hem voor alles gebruiken wat jij wil. Voor crème blush lijkt hij mij ook erg fijn.
De haartjes zijn super zacht maar toch ook stevig genoeg om er goed mee te kunnen werken. Hij voelt echt super fijn aan op de huid.
Zoals ik net al zij breng ik hier mijn concealer mee aan en ik heb echt nog nooit zo fijn en mooi mijn concealer uit kunnen blenden. Soms heb ik nog wel eens last dat mijn concealer tijdens het aanbrengen wat gaat ophopen op een plek of dat het er wat droog uitziet. Maar niet met deze kwast. Mijn concealer word echt heel dun en egaal aangebracht, maar ik krijg wel een mooie dekking.
Het was een beetje een gok om deze te kopen maar wat een fijne kwast! De Primark heeft nog meer kwasten en de volgende keer als ik er weer ben ga ik er denk ik nog wel meer halen. Deze kosten 2,50.

3 opmerkingen:

  1. ik ga volgende maand denk ik eens naar de Primark en hopelijk hebben ze deze nog!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gister kwam ik deze tegen bij de Primark, maar ik heb hem toch niet meegenomen. Heb er nu wel spijt van haha.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ziet er goed uit, misschien koop ik hem ook nog wel, Er is net een filiaal bij mij open in Enschede

    BeantwoordenVerwijderen