zondag 10 augustus 2014

Back to basic: mascara

Mascara is net als eyeliner een van de meest gedragen make-up producten van mij betreft. Ook mensen die niet echt van de make-up zijn dragen meestal toch wat mascara. Daarom is er ook niet heel erg veel te vertellen over mascara maar toch wilde ik er wel een back to basic aan wijden.

Mascara is er tegenwoordig niet alleen meer in het zwart. Je kunt mascara in veel andere kleurtjes kopen. Ik vind het persoonlijk wel leuk om mijn onderste wimpers in te smeren met een gekleurde mascara en de bovenste wimpers gewoon met zwarte mascara.
Ben je heel erg licht en heb je blond haar kan zwarte mascara soms wat hard ogen en kun je beter gaan voor een bruine mascara. Dit oogt een stuk natuurlijker.
Welke mascara nou echt goed werkt? Dat is bij iedereen anders. Ik heb vrij makkelijke wimpers en met een mascara van 2 euro kom ik meestal net zo ver als een mascara van 20 euro. Je merkt natuurlijk wel verschil maar het is gewoon een kwestie van uitproberen tot je een fijne mascara hebt gevonden.
Heb je een fijne mascara maar geeft die soms toch wat klontjes. Bewaar een oud mascara borsteltje en maak die helemaal schoon. Hiermee kun je aan het einde de klontjes verwijderen.
Wat zijn jullie tips voor mascara?

1 opmerking:

  1. je bent genomineerd op mijn blog met de Sunshine Blogger Award! kijk op mijn blog voor meer! x

    BeantwoordenVerwijderen