zaterdag 26 juli 2014

Zonbescherming voor op vakantie

Het is super belangrijk om je goed in te smeren tegen de zon, dat weten we nu allemaal wel. Daarom wilde ik ook geen artikel maken waarin ik vertel hoe belangrijk het is maar ga ik jullie vertellen wat ik er zelf aan doe. Ik laat jullie de zonbescherming zien die ik mee neem op vakantie.

Ik ga over ongeveer  3 weken op vakantie naar spanje en daar heb ik al mijn zonbescherming voor ingeslagen. Ik koop de producten van de Etos omdat ik hun zonnebrand super fijn in gebruik vind en ze werken gewoon goed. Ook zijn die nog lekker betaalbaar.
Ik begin met zonnebrand voor het lichaam. De eerste dagen smeer ik met factor 50. Mijn huid moet heel erg aan de zon wennen en heeft dan echt zo een hoge factor nodig. Ik heb zelf een mini verpakking gekocht omdat ik deze maar een aantal dagen gebruik.
Na dat mijn huid er een beetje aan is gaan wennen stap ik over op factor 30. Deze blijf ik de rest van de vakantie gewoon gebruiken. Hier heb ik dan ook een grotere verpakking van gekocht.
Voor het lichaam vind ik het fijn om een spray flacon te kopen.
Dan gaan we verder met zonnebrand voor het gezicht. voor het gezicht vind ik het fijner om gewoon een creme te gebruiken en geen spray. Ik vind de lotion van de Etos heel erg fijn en krijg er geen puistjes van. Ik gebruik factor 20.
Ook heb ik nog een paar potjes met creme’s voor het gezicht die voor de zon beschermen. Deze gebruik ik vaak als basis voor mijn make-up.
En als laatste is het natuurlijk belangrijk dat je je na het zonne ook insmeert. Ik doe dat graag met een lotion met aloƫ vera. En de after sun lotion van de Etos bevat dat. Het is heel erg lekker verkoelend.
Het leek misschien een beetje op een advertorial maar dat is het echt niet. Ik vind deze producten gewoon super fijn en heb deze allemaal gekocht voor op vakantie. Ik hoop dat jullie er iets aan hebben gehad. Wat gebruiken jullie?
 

1 opmerking:

  1. Wat leuk om te zien wat je allemaal gebruik om je te beschermen tegen de zon, handig! De producten van de Etos lijken mij daar erg fijn voor! ♥

    BeantwoordenVerwijderen