zaterdag 5 juli 2014

Spf lippenbalsem

 
Het is gelukkig weer lekker weer en we kunnen weer in het zonnetje zitten. een ding wat dan heel erg belangrijk is is je insmeren met zonnebrand. Over het algemeen smeren we allemaal wel goed. Maar er is 1 ding die we vaak vergeten en dat zijn de lippen. Die hebben ook bescherming nodig.

Je lippen kunnen natuurlijk net als de rest van je huid verbranden. Ik heb het een aantal keer meegemaakt en het is echt geen pretje. Naast het verbranden moeten de mensen die vaak last hebben van een koortslip extra goed uitkijken. Ik had laatst 3 koorslippen in 2 weken omdat ik niet goed genoeg smeerde.
Gelukkig zijn er genoeg lippenbalsems die spf bevatte waaronder de Swaab lippenbalsem. Het is een gewone lippenbalsem die spf 10 bevat en niet smelt onder de 40 graden. De lippenbalsem is wel wat hard maar dat is ook wel nodig anders zou hij smelten.
Vergeet dus niet je lippen in te smeren! Het kost geen moeite verwissel gewoon je normale lippenbalsem met een lippenbalsem met spf erin.

1 opmerking:

  1. leuk dat je dat even mededeelt ik zelf doe dat niet. en heb er laatst ook één gehad. ik zal zeker vanaf nu elke dag smeren! x

    BeantwoordenVerwijderen