maandag 7 juli 2014

Miss sporty instant lip colour & shine

 
De instant lip colour & shine chubby sticks liggen al een tijdje in de winkel maar ik had er eigenlijk nog niet echt naar gekeken. Tot ik ze onverwachts tegen kwam in de schappen van miss sporty. Een van de kleuren viel mij wel heel erg op en ik besloot hem mee te nemen.

De verpakking van het product vind ik super leuk! Ze zijn wat dunner en langwerpiger dan de eerdere varianten van andere merken. Ik vind het persoonlijker fijner werken. de verpakking is in de kleur van het product wat ik zelf wel leuk vind.
Je kunt aan de achterkant draaien waardoor het pennetje omhoog komt. De verpakking werkt goed. het draaien gaat soepen en het product komt makkelijk omhoog. Er zit ook best wel veel product in.

Het puntje werkt erg fijn. Hij is dun waardoor je het makkelijk aan kunt brengen en makkelijk de liplijn kunt volgen.

De kleur is super mooi. dit is de kleur deLIPcious. Een hele mooie felle fuchsia kleur. Hij dekt mooi en voelt prettig aan op de lippen. Hij blijft redelijk zitten. je zal hem wel moeten bijwerken maar het is niet zo dat hij na iets te drinken meteen weg is.

Ik ben erg enthousiast over dit product! Ik moet wel zeggen dat dit de enige kleur is die me echt aansprak. De andere kleuren vind ik niet zo heel erg mooi. Het product is te koop bij Etos en kost 2,99.

7 opmerkingen: