dinsdag 15 juli 2014

Nieuw nagellakmerk

Vandaag heb ik een tip en een vraag in 1 voor jullie. Ik kwam namelijk een nagellak merk tegen in de Kruidvat die ik nog niet eerder had gezien. Ik dacht eigenlijk dat het een erg duur merk was maar dat was helemaal niet zo. Ik heb er dus een lakje van meegenomen.

Het merk heet sinfulcolors en het licht bij ons bij de nepnagels, nepwimpers en nagelverzorging. Wat mij ook opviel was dat ik het merk alleen gespot heb bij 1 Kruidvat bij mij in de buurt en niet bij andere. Is dit echt een nieuw merk, of word dit al langer verkocht en is het alleen niet in dat Kruidvat filiaal?
 
In elk geval vond ik ze er super leuk uitzien. Ik ga ze nog verder testen. De verpakking is in ieder geval al veel belovend. Ik heb een roze kleurtje meegenomen. Later komt hier nog een review van.
Er zijn nog veel meer kleuren te krijgen en ze kosten 1,99 per lakje.

6 opmerkingen:

  1. Dit merk wordt al een tijdje verkocht bij de grotere Kruidvat filialen, type maar eens sinful colors in, dan krijg je heeel veel reviews ;)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. dankjewel!! ik wist het zelf niet omdat ik het pas geleden heb gespot bij een kruidvat bij mij in de buurt en omdat ik er opeens meer bloggers over zie schrijven :P

      Verwijderen
  2. Mooi kleurtje :)
    Je maakt me erg benieuwd hoe het eruit ziet op je nagels :)
    X

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik ken het nog niet, maar dit is een erg mooi kleurtje!

    BeantwoordenVerwijderen