maandag 14 juli 2014

Hema caring top coat


 
Al super lang zocht ik naar dit product maar steeds kon ik hem niet vinden. Toen ik aan een medewerker vroeg of ze dit hadden bleek dat hij gewoon tussen de normale lipsticks inlag. In ieder geval heb ik hem eindelijk kunnen bemachtigen!

Ik heb het over de caring topcoat van de Hema. Dit is een doorzichtige lipstick die je over een andere lipstick heen kunt aanbrengen. Je lippen drogen zo niet uit en de lipstick blijft langer zitten.
De verpakking vind ik erg mooi. niet heel bijzonder maar er is niets mis met een strakke zwarte verpakking. Hij is ook niet zo heel erg groot dus erg makkelijk om mee te nemen.

Mijn lippen drogen heel erg snel uit en dit is echt een uitkomt voor mij. Ik kan al mijn lippenstift weer met liefde dragen zonder dat mijn lippen heel erg droog worden. je moet wel na gebruik elke keer het product schoonmaken want er komt wel lippenstift op. gelukkig gaat dit erg makkelijk.
Het product heeft maar 1 nadeel en dat is dat het niet gebruikt kan worden bij matte lipsticks. natuurlijk kan dit wel maar je lipstick zal dan niet echt meer matt zijn. deze topcoat is natuurlijk vettig waardoor er een glansje over je lippen komen. Het staat erg mooi maar wil je matte lippen dan is dit geen uitkomst.

Ik ben heel erg blij met dit product en gebruik hem erg vaak! De Hema caring topcoat kost 3 euro.

4 opmerkingen:

  1. ziet er goed uit! maar wel zonde van je geld vind ik dat je het daarna weer moet opkuisen :( wel leuk review :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Maar dat kun je natuurlijk niet voorkomen. als je een product over een ander product aanbrengt dan komt er sowieso iets van het eerste product op het tweede product. gebruik je hem steeds over dezelfde lipstick dat hoef je hem niet schoon te maken. het schoonmaken gaat heel snel en makkelijk.

      Verwijderen