dinsdag 29 juli 2014

Hoe ik mijn make-up opberg

Mocht ik ooit filmpjes gaan maken dan word het eerste filmpje zeker een stash filmpje. Ik vind dat zelf een van de leukste filmpjes om te kijken en het lijkt me ook erg leuk om er een te maken. Toch zit het er voorlopig nog niet in dat ik filmpjes ga maken en wilde ik toch iets in die richting doen. Aangezien ik van plan ben om mijn stash helemaal te gaan veranderen aankomende winter en andere kastjes wil gaan kopen leek het me wel leuk om nu nog even te laten zien hoe ik nu mijn make-up op berg.

 
Hier zien jullie de meest rechtse kant van mijn stash. Ik vind het persoonlijk ook nog niet echt bij mijn stash horen. Hier berg ik alles wat met nagellak te maken heeft op. Ik vind nagellak wel leuk maar ben er niet gek op. Ik heb daarom ook niet overdreven veel nagellak en kan het nog beperken tot deze twee plankjes en een plankje voor mijn overige spullen.
Dan komen we bij het midden gedeelte aan en hier zien jullie de bovenste plank. Hier bewaar ik mijn haarspullen waarmee ik mijn haar altijd in model breng. Ook zien jullie wat verzorging staan maar dit zijn echt alleen de producten die ik ’s ochtends gebruik waarneer ik mijn haar doe. De overige producten liggen ergens anders.
Dan gaan we iets verder naar beneden waar de eerste twee kleine kastjes staan. Aan de zijkanten staan handcrèmes. Op de kastjes liggen wat kleine producten, pincet en schoonmaakdoekjes. Er tussen in staat een spiegel, een kleine body butter, een klein prullenbakje met wattenstaafjes, een groot prullenbakje voor watte schijfjes en andere rommel en een toner de lekt dus niet op zijn zij kan liggen.
In het linker kastje zitten van boven tot onder overige dingen zoals een wimperkruller en stoomtabletten, lipsticks, twee lades met blush en een lade voor watte schijfjes.
In het rechter kastje zitten boven in basis, bronzer en highlighter. daaronder lipgloss en in het onderste laadje mascara's en eyeliners.
Weer iets verder naar beneden staat er nog een kast onder het bureau. In het de ladekast die nog bij het bureau zelf hoort liggen al mijn verzorging en reinigingen producten. In het kastje onder mijn bureau zitten bovenin mijn foundations, bb creams, concealers en poeders. Het tweede laatje bevatte mono oogschaduws, pigmenten en oogschaduwbasissen. Het derde laatje bevatte mijn palette en het laatste laatje daar liggen mijn face washes en maskers.
Zoals jullie kunnen zien past het niet allemaal in de lades. Daarom staat er nog het een en ander onder mijn bureau zelf. Er liggen nu nog douche producten, zelfbruiners en nog veel meer. Dit is ook een van de redenen dat ik het liever anders wil. Er mogen best wel producten zichtbaar zijn maar ik heb het liefst zoveel mogelijk in lades.
 
Het paarse ladekastje ernaast hoorde er eigenlijk nooit bij maar is er langzaam aan vast gegroeid. Ook deze hoort nu helemaal bij mij stash en zit van boven tot onder vol met beauty spullen.
Boven op de kast staan mijn kwasten, een reiniger en babyshampoo voor mijn kwasten, parfum, baby olie, baby crème, een pot handcrème, body plashes en het boek van misslipgloss. Ook lagen er nu toevallig nog wat sieraden die er niet altijd liggen. (Ik heb het voor de foto’s niet opgeruimd.
In de bovenste la zitten veel lege verpakkingen die ik nog op de foto moet zetten of die ik nog wil gebruiken om mijn stash te organiseren. Ook ligt mijn opgemaakt bakje in deze la.
In de la eronder liggen maar overige haar producten. daar liggen onder andere mijn tangen, extension, haarmaaskers en pastelkrijt.
In de onderste en laatste lade liggen mijn sieraden in verschillende bakjes. Daarnaast liggen ook een groot aantal van mijn douche producten en lichaamsverzorging daar. En als laatste ligt daar nog mijn essence gel nails at home set.
Hoe bergen jullie je make-up op?

7 opmerkingen:

 1. Wat netjes! Bij mij is het echt vreselijk haha :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat netjes & wat heb je een grote stash :)
  Bij mij ligt alles in me badkamerkast erg rommelig :)
  Ik zal het toch eens moeten opruimen!
  X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. eind deze zomer ga ik het uitbreiden omdat het niet meer in de kastjes past :P Daarom leek het mij leuk om nog even snel een update te laten zien.

   Verwijderen
 3. Great post :) I love your blog and I have followed you with Bloglovin, if you ever get a chance to check out my blog I would be delighted, thanks!

  Camille xo.

  www.cococami.blogspot.co.uk

  BeantwoordenVerwijderen
 4. leuk! wanneer neem je eens een video op met je make-up stash?

  BeantwoordenVerwijderen