maandag 21 juli 2014

Catrice LE lipgloss


 
Er lag weer een nieuwe LE in de schappen van Catrice waar ik persoonlijk niet meteen heel erg door werd aangetrokken. Alleen de lipglossjes trokken mijn aandacht. Ik wilde er twee meenemen maar besloot het uiteindelijk toch maar bij 1 te laten.

Ik koos voor de oranje tint. Er staan geen namen bij wat ik niet verwacht had van catrice en wat ik erg jammer vind. De verpakking vind ik wel super leuk. Hij is er plat en een beetje vierkant. De kleur kun je terug zien wat ik erg leuk vind.

De applicator is erg fijn. Een simpele platte applicator. Daar is verder niets mis mee.

De swatch is ook prima. Het is geen hoog dekkende lipgloss maar dat had ik er ook niet van verwacht. Het is gewoon een lipgloss die ene mooie oranje tint aan je lippen geeft en je ook echt het glossy effect geeft. Ik vind hem erg mooi.

Hij plakt gelukkig helemaal niet en blijft een redelijke tijd zitten. Niet super lang maar hij zal niet wegvagen als je niet eet of constant drinkt. Het blijft een simpel lipglossje dus bijwerken is een must en een maaltijd zal hij niet overleven.

Ik ben super blij met deze lipgloss. Na alle bijzondere lipglossjes die ik de afgelopen tijd heb getest vond ik deze normale simpele lipgloss heel erg fijn! Ik kan hem zeker aanraden.

4 opmerkingen:

 1. Ziet er leuk uit! Ook maar even een kijkje gaan nemen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hij plakt niet !? Wow dat moet ik hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb de lipgloss ook & inderdaad het plakt niet :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik zelf vind deze collectie nu maar niks. het zijn wel leuke zomerse kleuren erin. maar dat draag ik niet. dus ik heb niks van deze collectie om te testen. maar wel goed dat hij niet plakt! x

  BeantwoordenVerwijderen