woensdag 9 juli 2014

BB cream stash


Vandaag laat ik mijn bb cream stash aan jullie zien. Ik heb er best veel maar doe er rondom mijn blog maar weinig mee, Daarom laat ik vandaag al mijn bb creams, cc creams en getinte dagcrèmes zien.
Hier zien jullie de bb cream en de cc cream van Gosh. Ik vind ze allebij heel erg fijn al gaat mijn voorkeur naar de cc creme.

En in het midden de Catice ultimate moisture foundation. Deze vind ik helemaal niet zo fijn en hij is ook niet meer te koop.

Hier zien jullie de My skin getinte moisturizer en de Pureskin naturel cover moisturizer. De My skin vind ik zelf totaal niet fijn. De ondertoon is veel te roze en hij is bijna transparant. De Pureskin vind ik wel super fijn!

En voorin de foto licht nog een klein tubetje Elf bb cream. Deze is super fijn! En ook heel erg handig voor op vakantie.

Links zien jullie twee bb creams van Garnier. De langwerpige is voor de vette huid en de kleinere voor de normale tot droge huid. de meeste mensen vinden de bb cream voor de vette huid het mooist maar ik vind ze allebei erg fijn.

En rechts een gekleurde dagcrème en een bb cream van nivea. De gekleurde dagcrème vind ik super fijn en die is ook al bijna op. de bb cream is te donker voor mij maar vind ik in de zomer wel fijn in combinatie met mijn andere bb creams.

En dat waren al mij bb creams en soort gelijke producten. gebruiken jullie vaak bb cream?

4 opmerkingen:

  1. Ik gebruik dagelijks BBcream die van Clinique & vandaag heb ik de essence My Skin aan puur toeval dat je die ook hebt :)
    Van mij is het medium/Dark en die heefd geen roze ondertoon ik vind die eigenlijk wel fijn :)
    X

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ik zelf draag geen bb creme maar cc creme die van de Action vind ik echt fijn. en die is ook bijna op! grt Emke x

    BeantwoordenVerwijderen