vrijdag 20 juni 2014

Yves Rocher lippenbalsem


 
Vandaag staat er een review op het programma van een lippenbalsem van Yves Rocher. Yves Rocher is een merk waar ik eigenlijk nog niet zo heel erg veel van heb geprobeerd. Ik kom best wel vaak in de winkel maar neem om een of andere reden niet zo heel erg vaak wat mee. het is geen duur merk maar toch probeer ik er te weinig van. Een product die ik wel heb geprobeerd is de lippenbalsem.

De verpakking vind ik persoonlijk super leuk. Het is een erg kleine verpakking waar je wel lang mee kunt doen. Leuk om mee te nemen dus. Ook de vormgeving vind ik erg leuk. Ik heb de paarse variant maar er zijn meerdere kleuren.

De applicator is iets anders dan normaal maar werkt goed. je kunt het product erg makkelijk aanbrengen en het voelt prettig. De dop is gewoon een draaidop wat ik persoonlijk prima vind.

Het is een lippenbalsem met een kleurtje wat ik wel kan waarderen mits hij ook goed verzorgt en fijn aanvoelt. Deze lippenbalsem voelt zeker fijn aan. ik heb geen droge lippen meer en nog belangrijker het product plakt totaal niet en voelt erg prettig aan op de lippen.
De kleur is ook erg mooi. geen hoge dekking of overdreven felle kleurtjes maar gewoon een hele erge mooie glans met een licht tintje erdoorheen.

Ik vind het een erg fijn en leuk product! Yves Rocher is te koop in hun eigen winkel en online. Deze lippenbalsem kost 1,95.

2 opmerkingen:

  1. hierover was ik aan het twijfelen maar misschien moet ik deze toch maar proberen! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Klinkt heel erg goed!
    Ik heb veel producten van Yves rocher ik vind het een prettig merk met leuke producten :)
    X

    BeantwoordenVerwijderen