donderdag 26 juni 2014

persoonlijk #4

 
Vandaag is het weer tijd voor een persoonlijk artikel. Ik ben niet van plan een heel erg lang artikel ervan te gaan maken of heel erg veel met jullie te gaan delen maar het is wel weer tijd om wat leuke persoonlijke dingen te vertellen.

Om maar meteen met de duur in huis te vallen: IK BEN GESLAAGD :D. ik deed dit jaar eindexamen voor vmbo-tl en eindelijk kreeg ik twee weken geleden (op de dag dat ik dit schrijf) het verlossende telefoontje.
Ik was heel erg gespannen. Dat had ik niet echt verwacht. Ik kreeg de uitslag twee dagen na dat ik terug was van vakantie en in de vakantie had ik totaal niet nagedacht over dat het bijna zover was. Tot ik thuis kwam. Ik was echt heel erg gespannen. Wat mij heel erg zenuwachtig maakte was dat veel mensen er al vanuit gingen dat ik toch wel geslaagd zou zijn en dat alles voor volgend jaar al geregeld was. Ook dat het moment dat ik gebeld werd niet zeker was maakte me nog al nerveus.
Maar het is uiteindelijk allemaal goed gekomen en ik heb een mooie cijferlijst en natuurlijk mijn diploma. Eindelijk heb ik dus ook zekerheid dat ik naar de opleiding mag waar ik dit jaar voor ben aangenomen. Ik heb er echt ontzettend veel zin in!
Ik heb er al eens iets over geschreven maar ik ga volgend jaar de opleiding allround schoonheidsspecialiste niveau 4 doen! Ik heb er heel erg veel zin in. Naast dat mag ik waarschijnlijk volgend schooljaar ook ergens gaan beginnen met mijn autorijbewijs. Dat was mijn examencadeau van mijn ouders!
Zijn er meer van jullie geslaagd?

3 opmerkingen: