woensdag 25 juni 2014

Home made lunche broodjes

 
Vandaag heb ik een wat minder lang artikel voor jullie maar wel een heel erg leuk onderwerp namelijk lunch broodjes. Ik was nooit zo van de uitgebreide lunch en pakte gewoon een boterham met kaas maar het kan ook erg leuk, en lekker, zijn om eens wat uitgebreider te lunche.

Ik was nooit echt van de broodjes met 5 verschillende dingen erop maar toch vind ik het de laatste tijd wel heel erg lekker om een wat uitgebreider te lunche met een wat groter broodje. Mijn liefde hiervoor begon een beetje bij de subway. Hun broodjes zijn echt heerlijk. Sinds ik hun broodjes eet haal ik wel vaker lunch broodjes voor in de middag.
Lunch broodjes kopen is leuk maar ze zelf maken is nog veel leuker. Ik heb twee soorten broodjes die makkelijk te maken zijn en erg lekker.
De eerste is de klassieker namelijk het broodje gezond. Deze is super makkelijk te maken en heel erg lekker. voor een broodje gezond kun je natuurlijk gewoon brood gebruiken maar ik ga liever voor een harder broodje. Een triangle broodje of een pistoletje zijn hier heel erg geschikt voor. En wat er verder op het broodje moet dat licht eraan wat je zelf lekker vind. Wat ik er persoonlijk erg lekker op vind is kaas, ham, komkommer, tomaat en sla. Je kunt er ook nog augurk en ei bij toevoegen.
Het tweede broodje is misschien iets ingewikkelder maar heel erg lekker. dit is een warm broodje namelijk een panini kip kaas. Deze broodjes kon ik altijd kopen bij mij op school. Het is een panini dus een panini maker heb je eigenlijk wel nodig. je kunt ook wel een tostiapparaat gebruiken. Voor het brood heb je natuurlijk panini’s nodig. verder doe je kaas en reepjes kip op.
Dat waren mijn tips voor lunche broodjes. Wat eten jullie bij de lunch?

3 opmerkingen: