vrijdag 27 juni 2014

lipstick tag

Vandaag heb ik een tag voor jullie. normaal ben ik niet zo van de tags maar deze vond ik toch wel heel erg leuk. Namelijk de lipstick tag. Ik ben niet altijd een fan geweest van lipstick maar dat ben ik nu wel en daarom leek het mij erg leuk om deze tag ook te doen.

1.hoeveel lipsticks heb je?
Ik heb 23 lipsticks. Ik ben nog niet zo heel erg lang bezig met het kopen van lipsticks omdat ik eerder nooit echt van de lipstick was.
2.hoe berg jij je lipsticks op?
Ik ben op mijn make-up tafel een klein lade kastje en in een van die lades zitten mijn lipsticks. Ze liggen niet op kleur of merk maar gewoon recht in dat laatje.
3.wat was je eerste lipstick en hoe oud was je toen?
Mijn aller eerste lipstick was een merkloze die ik van mijn moeder kreeg. Het was een my lips but better kleurtje en ik droeg hem echt elke dag. Ik was toen denk ik 11 of 12. Mijn eerste drogisterij lipstick was een lipstick van miss sporty, die ik kocht op mijn twaalfde voor een pink party.
4.heb je wel eens een lipstick opgemaakt en zo ja welke?
Ik heb nog nooit een lipstick echt helemaal opgemaakt. Wel heb ik er een aantal weggegooid omdat ze er net meer fris uitzagen.
5.wat is je lievelingslipstick en welke heeft de mooiste verpakking?
Mijn lievelings lipstick is een lipstick van Bourjois uit de shine collectie met de naam 20 1, 2, 3 soleil. En deze heeft ook meteen de mooiste verpakking. Ik kreeg deze lipstick vorige zomer van mijn vader en ik ben er nog steeds gek op!
6.wat is je lievelings budgetlipstick?
Ik ben echt gek op de lipsticks van Essence. Ik vind hun nieuwe lipsticks echt heel erg mooi en van goeie kwaliteit.
7.welke lipstick draag je het meest in je dagelijks leven?
Ik heb niet echt moeite met felle kleurtjes en zal eigenlijk al mijn lipsticks gewoon dragen in het dagelijks leven. Maar een niet al te opvallende kleur die ik erg vaak draag is 13 love me van Essence.
8.voor welke lipstick heb je de meeste moeite gedaan om hem te krijgen.
Ik heb niet echt moeite gedaan voor een van mijn lipsticks maar ik heb wel een lipstick van Essence uit de Vintage District collectie waar een kort verhaal aan vast zit. Ik heb het over de duo lipstick & gloss in 01 vintage peach. Ik kocht deze namelijk voor een vriendin. Toen ik die kocht lag hij al in de opruimbakken wat betekend dat hij waarschijnlijk niet lang meer te koop zal zijn. Ik had echt super veel spijt dat ik hem niet voor mezelf ook had gekocht. Uiteindelijk heb ik heel wat Kruidvat filialen afgelopen en heb ik er toch nog een kunnen vinden.
9.wat is je grootste lipstick miskoop.
Echt een lipstickmiskoop heb ik niet. Ik heb wel een lipstick van revlon die ik kocht bij de big bazar. De verpakking is prachtig maar de kleur heeft een glans die ik niet heel erg mooi vind. Hij was niet erg duur en ik gebruik hem af en toe nog wel dus niet echt een hele erge miskoop dus.
10.welke lipstick staat nog op je verlanglijstje.
Ik zou heel erg graag nog eens een lipstick van YSL willen hebben. Ze zien er echt prachtig uit maar ze zijn enorm duur. Ooit wil ik er zeker wel eentje hebben maar nu wacht ik nog even.
En dat waren alweer 10 vragen over lipstick. neem deze tag gerust over! wat is jou favorieten lipstick?

2 opmerkingen:

  1. leuke tag! ik gebbruik die van Essence in 13 Love Me ook dagelijks, geweldige kleur! en deze tag wil ik zeker op mijn blog doen! x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke Tag :)
    Mijn favoriete lipstick is All About Cupcake van essence :)
    X

    BeantwoordenVerwijderen