woensdag 11 juni 2014

persoonlijk #3


 
Het is weer tijd voor een persoonlijke update! Ik vind het nu echt super leuk om een persoonlijke update te schrijven omdat ik een tijdje niet geblogd heb. Er is wel elke dag iets online gekomen omdat ik een tijdje vooruit geschreven heb maar ik heb twee weken lang niets gedaan aan mijn blog om mijn examens. Ik ben blij dat ik nu weer terug ben.

Nu ik dit schrijf ben ik in de eerste week van mijn vakantie, als jullie dit lezen ben ik weer thuis. De afgelopen twee weken waren de examens. Ik vond het in het begin echt heel erg spannend, maar het viel echt heel erg mee. ik had me heel erg goed voorbereid en de examens zelf gingen ook allemaal erg goed. Ik had echt een super fijn rooster, ik had elke dag 1 examen en geen dagen dat ik meerdere examens had. De vakken waarin ik examen heb gedaan waren Nederlands, Engels, economie, wiskunde, natuurkunde, scheikunde en biologie.

Naast de examens vond ik de sfeer in die twee weken stiekem wel heel erg leuk. Ik volgde op nu.nl de klachten die gedaan waren over de examens en dat vond ik zelf wel leuk. Er waren echt belachelijke klachten gedaan.
Ondanks dat ik het een super leuk jaar vond, ben ik natuurlijk ook wel blij dat het nu voorbij is. je bent echt een jaar constant aan het leren en je bent gewoon veel bezig met school. Het was erg gezellig maar het is niet heel erg dat het nu voorbij is.

Ik heb nu twee weken vakantie maar na die twee weken ben ik echt een hele lange tijd vrij. Dan ga ik werken en bloggen. Ik denk dat ik meer tijd heb om te bloggen en er komen dan dus ook uitgebreidere artikelen en misschien wat meer ooglooks, maar ik moet natuurlijk ook weer vooruit schrijven voor de vakantie in augustus. Daarnaast ga ik veel werken. ik ben ergens anders gaan werken omdat ik het bij mijn vorige bijbaan niet naar mijn zin had. Nu vind ik het wel ontzetten leuk!
En dat was het weer voor vandaag. Ik merk dat ik het wat moeilijker vind om persoonlijke artikels te schrijven. dus als jullie tips voor me hebben hoor is het graag!

1 opmerking: