dinsdag 10 juni 2014

Action kerst douche gel

Ik hou van kerst en kan er maar geen genoeg van krijgen! stiekem ben ik dan ook heel erg blij dat de Action nog steeds de kerstmis douche gels verkoopt. Het is een beetje raar, maar ze staan nog steeds in de Action schappen. Omdat ik zo van kerst hou en deze leuke douche gels nog steeds te koop zijn review ik hem vandaag voor jullie.

 
De verpakking is handig en super leuk! Het is een tube met een klik dop. Dit zorgt ervoor dat het heel erg makkelijk is in gebruik. Er komt ook niet snel water in de verpakking. En het uiterlijk is natuurlijk super leuk. Niet helemaal gepast meer voor de tijd van het jaar maar wat maakt het uit.
 
De substantie is een beetje dun maar werkt prima voor onder de douche. De geur is echt heerlijk! Het ruikt zo heerlijk warm en geeft mij echt het fijne gevoel van de winter en de feestdagen.
Ik vind het een super fijn product maar ik vind het stiekem toch wel een beetje raar dat het nog steeds verkocht word. wat vinden jullie?

3 opmerkingen:

  1. Nee het is totaal niet raar! De tube is leuk & het klinkt heerlijk!
    X

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh my god, ik houd van de geur hoe je het omschrijft! Heerlijk. :) Leuk dat de Action dit nu verkoopt of dit nog verkoopt, haha! :")

    BeantwoordenVerwijderen