zaterdag 28 juni 2014

must haves voor mee op vakantie

Ik ben al helemaal in de vakantie stemming en daarom schrijf ik vandaag weer eens iets over vakantie. Namelijk een artikel over producten die e echt niet mag vergeten op reis. Ik ga persoonlijk altijd op vakantie naar de zon, dus dit artikel is daarop gebaseerd. Veel lees plezier.

Als eerste vind ik het belangrijk om nieuwe verpakkingen mee te nemen. Van make-up niet zozeer maar wel verzorgingsproducten en doucheproducten. Hoe vervelend is het als midden in je vakantie opeens het product op raakt. Gewoon van alles een nieuwe verpakking meenemen en je make-up producten checken op hoe vol ze nog zitten.
Natuurlijk kun je ook gaan voor mini verpakkingen. Maar dat is niet altijd een goeie optie. Ik ga bijvoorbeeld 3 weken op vakantie, dan red ik het niet met mini’s. ga je maar een week of korter kun je die prima gebruiken. dat bespaard je een hoop ruimte en gewicht.
Wat je echt niet mag missen is spf. Het is super belangrijk om genoeg zonnebrand mee te nemen op reis. Ik heb persoonlijk alle zonnebrand die ik mee ga nemen al opnieuw gekocht. Ik heb een mini verpakking zonnebrand spf 50 voor de eerste dagen en daarna stap ik over op een grotere fles spf 30. Voor mijn gezicht heb ik een aparte spf 20 en natuurlijk een after sun lotion. Ik gebruik er het liefst een met aloƫ vera. Wat je ook niet moet vergeten is een spf voor je haar!
Lekker ruiken dat willen we allemaal maar parfum in de zon dat gaat niet zo goed. Daarom ben ik gek op body splashes. Ik neem die mee op vakantie in plaats van parfum. Naast dat je weer lekker ruikt voelt het ook nog eens heerlijk verfrissend aan.
Ik vind het niet erg om geen make-up te dragen en doe dat dan ook niet als ik overdag lekker ga zwemmen. Maar er zijn genoeg mensen die het toch wel fijn vinden om wat mascara op te hebben. Vergeet daarom je waterproof make-up niet. Ook als je niet gaat zwemmen en gewoon een dagje de stad in gaat kan het handig zijn om met die warmte waterproof make-up op te hebben inplaats van gewone make-up.
Wat nemen jullie mee op vakantie?

2 opmerkingen:

  1. Leuk artikel! Ik neem nooit zoveel mee. Zolang ik mijn boeken maar bij me heb. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke artikel!
    Ik neem eigenlijk van alles mee wat ik elke dag gebruik ;)
    X

    BeantwoordenVerwijderen