zondag 29 juni 2014

Back to basic: highlighter


Het is weer zondag en dat betekend een nieuwe back to basic. Vandaag ga ik het hebben over het laatste onderdeel van het vormgeven van het gezicht namelijk highlighter. Ik gebruik highlighter dagelijks en je kunt er meer mee dan je denkt.
Je heb twee soorten highlighter. Highlighter met shimmer en zonder shimmer. Highlighters worden gebruikt om plekken in je gezicht op te lichten en naar voren te halen. Matte highlighter word meestal gebruik voor de ogen, maar kan ook prima op het gezicht. Meestal word op het gezicht een highlighter gebruikt met shimmer erin.

Je kunt highlighter aanbrengen in je binnenste ooghoek, op je wenkbrauwbot, boven je lippen (de cupido boog) en op je jukbeenderen (boven je blush).

De meest voorkomende vorm van highlighter is in poeder vorm. dit werkt hetzelfde als elke andere poeder en breng je gewoon aan met een kwast. Een poeder highlighter breng je eigenlijk als laatste aan als gezichtsproduct.

Net als blush heb je ook highlighter in parel vorm. dit werkt precies hetzelfde als de poeder highlighter.

Dan is er nog highlighter in crème vorm. deze kun je gewoon met je vingers aanbrengen. Creme highlighters blijven over het algemeen langer zitten dan poeder highlighters. Dit product breng je nog onder je poeder aan.

En als laatste de vloeibare highlighter. Deze werkt weer hetzelfde als de crème highlighter.

En dat was het weer voor deze zondag. Wat zijn jullie favorieten highlighters?

1 opmerking: