maandag 16 juni 2014

Makro mono oogschaduws


 
Een hele tijd geleden kocht ik een make-up setje van de Makro. In het setje zaten allerlei soorten make-up waaronder een aantal mono oogschaduws. Niet echt bekende oogschaduws maar ze zijn waarschijnlijk nog gewoon bij de Makro te koop.

 
Hierboven zien jullie de eerste drie tinten. Dit zijn paars tinten. In de oogschaduw zit een mooi patroon. De verpakkingen zijn stevig maar niet echt heel erg speciaal of mooi.

De swatches zijn erg mooi. er komt best wel veel kleur vanaf en de oogschaduws zelf zijn heel erg zacht. Doordat de oogschaduws zo een fijne structuur hebben kun je de kleur ook makkelijk opbouwen.

Het laatste paar kleuren bevat een matt zwarte een witte en een blauwe kleur.

De highlighter en de blauwe kleur zijn prachtig maar de zwarte is helaas niet echt een topper. Helaas heeft deze totaal geen pigmentatie.
Over het algemeen zijn het prima oogschaduws. De kleuren zijn mooi en ze zijn, behalve de matt zwarte, best wel goed gepigmenteerd. Ze zijn in ieder geval erg goed in kleur op te bouwen. Hoe duur ze waren dat weet ik niet meer maar ze zijn vast nog ergens in de Makro te vinden.

2 opmerkingen: