zondag 15 juni 2014

Back to basic: bronzer


 
Vandaag ga ik het in Back to basic hebben over bronzer. Je kunt er heel erg veel dingen mee en ik ben persoonlijk gek op bronzer. Ik draag het elke dag. Zoals ik al eerder heb gezegd is foundation niet de juiste manier om jezelf een tintje te geven, maar bronzer is dat wel! Buiten een zomerse gloed kun je nog veel meer met bronzer dus lees snel verder.

Er zijn verschillende soorten bronzer. Je heb bronzer met shimmer, matte bronzer en vloeibare bronzer. Wat je met deze verschillende soorten moet dat lees je hieronder.

Hierboven zien jullie een matte bronzer. Deze is gewoon in een poeder vorm. matte bronzer kun je gebruiken om je gezicht vorm te geven of terwijl te contouren. Ook met een bronzer moet je kijken naar de juiste kleur. neem een net iets donkerdere poeder dan je eigen huidskleur. Het is de bedoeling dat het iets donkerder is maar je wilt geen duidelijke strepen op je gezicht.

Hierboven zien jullie de plekken waar je je gezicht vorm kunt geven. op de zijkanten van je voorhoofd, de zijkanten van je neus, onder je kin, in je arcadeboog (maar dit kun je ook doen met oogschaduw) en onder de jukbeenderen. Je kunt je gezicht hier slanker mee doen lijken en door het kleurtje lijk je ook net iets bruiner.

Naast matte bronzer heb je ook nog bronzer met een shimmer erin. Met deze bronzer kun je niet contouren. Als je hiermee gaat contouren dan lijk je net een discobal en zal het effect ook niet mooi natuurlijk zijn. hiermee kun je een zomerse glow op je gezicht toveren. Ben een beetje aan op je jukbeenderen en je zal een hele zomerse gloed over je gezicht krijgen.

En als laatste heb je ook nog een vloeibare vorm van bronzer. Deze bevatte (meestal) geen shimmers en zijn dus ook om te contouren. Deze kun je dus op precies dezelfde manier gebruiken als de matte bronzer in poeder vorm.
Hierboven lijkt de kleur trouwens erg donker maar let er bij vloeibare bronzers op dat als je de kleur gaat vervagen deze een stuk lichter word.

En dit was Back to basic voor deze week. wat zijn jullie tips voor bronzer?

3 opmerkingen:

  1. Leuke artikel!
    Ik ben dol op bronzers!
    X

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk om te lezen, ben gek op bronzers kan niet zonder haha! X

    BeantwoordenVerwijderen