dinsdag 3 juni 2014

Lancaster summer splash parfum


Laatst was er een actie bij de kruidvat met de Lancaster summer splash parfum. Normaal kost deze parfum 42 euro maar nu was hij afgeprijsd naar 10 euro. Ik vond het een goeie deal en heb hem zonder twijfelen meegenomen.

De kartonnen verpakking om de flacon begon al heel erg leuk. Wat een geweldige verpakking. Het is natuurlijk een zomer parfum en deze verpakking brengt me dan ook helemaal in de stemming! De kleurencombinatie met de palmbomen geven een super zomers gevoel.
De flacon die eruit komt maakt me ook vrolijk. Er zit maar liefst 100 ml in deze verpakking wat echt enorm veel is! maar ook de verpakking zelf maakt me heel erg vrolijk. De kleuren vind ik prachtig en ondanks dat de verpakking geen gekke vormen heeft word ik er toch heel erg vrolijk van. Ook zit het stevig in elkaar. Ik heb hem al een paar keer meegenomen in mijn tas en dat overleefd deze parfum makkelijk.

De sprayflacon werkt erg fijn. Gewoon zoals elke andere parfum eigenlijk. Niets bijzonders dus. Het werkt gewoon erg fijn en makkelijk.
Wat speciaal is aan de parfum is dat je deze ook in de zomer mag gebruiken. Normaal is dat met parfum geen goed idee maar met deze parfum kun je gewoon de zon in.

De geur is heel erg bloemig en fruitig tegelijk. Ik vind het echt een heerlijke geur die ik eigenlijk elk seizoen heel erg lekker vind! Ja het is wel echt een zomer geur, maar ik ben gewoon echt gek op heerlijke zomergeuren en ik draag ze dan ook het liefst het hele jaar door.
De geur blijft bij mij erg lang hangen. De hele dag zou ik niet zeggen maar met 1 keer tussendoor bij sprayen ben je wel klaar.

Ik ben super blij met mijn aankoop! Jullie hebben hem maandag dan ook kunnen zien in mijn favorieten. Wat ik jullie favorieten zomer parfum?

2 opmerkingen:

  1. Ik heb ook deze geurtje van Lancaster en van mij was het ook afgeprijsd naar 25€ & dat vond ik ook een mooie deal!
    Ik hou van deze zomers geurtje <3
    X

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ken hem niet maar hij ziet er wel leuk uit, deze ga ik testen in de winkel!

    BeantwoordenVerwijderen