maandag 2 juni 2014

favorieten van mei


 
Veel favorieten heb ik deze maand niet. ik ben veel bezig geweest met mijn examens de afgelopen tijd en niet echt met beauty. dit word dan ook een kort artikel. De producten die in het artikel voorkomen wilde ik toch wel even benoemen want het zijn wel echt topproducten.


 
De lancaster summer splash parfum is echt mijn favorieten parfum geworden en ik gebruik hem dan ook elke dag! Er komt deze week nog een artikel over dus meer hoef ik hier eigenlijk niet over te zeggen.

Als er een product is dat ik de laatste tijd echt bijna elke dag ben gaan dragen is het de apocalips van rimmel. Ik hou eigenlijk totaal niet van lipgloss maar deze is echt geweldig! Over dit product is twee weken geleden al een artikel verschenen dus wil je hier meer over weten dan moeten jullie even naar dat artikel gaan.
Ook ben ik over gegaan van een foundation naar de cc cream van gosh. Ik vond deze altijd al fijn maar pas de afgelopen tijd ben ik hem weer meer gaan gebruiken. Hij zorgt gewoon voor een mooi egaal resultaat en werkt erg fijn.
 
Het kan eigenlijk niet anders maar lemony flutter staat in mijn favorieten. Ook hier is al een review over verschenen. Velen van jullie kennen dit product al en weten waarschijnlijk ook hoe fijn hij is. binnenkort komt er ook nog een nagel update waarin jullie kunnen zien wat deze creme echt voor mijn nagels doet.
De examenstress is heel erg slecht voor mijn huid en ik merk dat dan ook heel erg. Ik heb meer last van puistjes dan ooit. Gelukkig werken de puistjes patchs van de action enorm goed. het is geen wonder middel, maar na een nacht deze patch op te hebben gehad zijn mijn puistjes enorm verminderd en is mijn huid echt rustiger geworden.

Soms vergeet ik wel eens hoe heerlijk een body lotion kan zijn en gebruik ik weten achter elkaar alleen maar body butter. Afgelopen mand heb ik de magic touch cream van rituals weer helemaal herontdekt. Wat een heerlijke geur heeft dit product! ook voed hij mij huid echt heel erg goed.

En als laatste de Dove go fresh douche gel. Deze douch gel is echt heerlijk! Hij ruikt goddelijk en ik heb wel het idee dat hij mij natuurlijk heel schoon maar ook een gehydrateerde huid geeft.
Wat zijn jou favorieten?

4 opmerkingen:

 1. Mooie favorieten! Die Apocalips van Rimmel lijken mij zo fijn.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ik vond hem in het begin erg duur, maar ik vind hem helemaal het geld waard!

   Verwijderen
 2. leuke favorieten. bij mij is het nu vrijdag avond van 6 uur tot 9 uur een soort van avond voor je 2. mijn mama en ik gaan vrijdag lekker gaan shoppen misschien kop ik ook die lipgloss van rimmel maar moet het nog even bekijken. en ik krijg 20%

  BeantwoordenVerwijderen