woensdag 4 juni 2014

Kruidvat droogshampoo


 
Droogshampoo is een product waar ik echt niet meer zonder kan. Meestal heb ik altijd de droogshampoo van batiste die ik met flinke korting bij de budget topper haal. Laatst had ik droogshampoo nodig en was de budget topper dicht. Ik besloot toen de droogshampoo van Kruidvat eigen merk te proberen.

De verpakking vind ik niet heel erg mooi. hij is best wel groot waardoor het moeilijk is om deze mee te nemen. Nou neem ik liever een mini verpakking droogshampoo mee dus dat is niet zo een probleem. De rest van de verpakking vind ik wel prima, het is niet super lelijk en de verpakking zit stevig in elkaar.

Er zit gewoon een spray op die de droogshampoo op een fijne manier werkt. Je kunt het heel makkelijk en gelijkmatig aanbrengen in het haar. De geur vind ik wel lekker maar ik vind dat deze iets te lang blijft hangen. Bij andere droogshampoo’s die ik probeerde zat er ook wel een geur aan maar die rook ik alleen bij het gebruiken van het product. bij deze blijft de geur iets langer hangen wat op zich ook niet echt een probleem is.
Mijn haar ziet er na gebruik van de droogshampoo gewoon weer fris en schoon uit. het houd bij mij ook de hele dag dus ik hoef niet tussendoor nog even bij te sprayen.

Over het algemeen ben ik heel erg tevreden. Deze droogshampoo doet zijn werk heel erg goed! het enige nadeel is dat de geur wat langer blijft hangen en ik denk ook dat het geen geur is die iedereen lekker zal vinden. Toch vind ik dit nu een prima vervanger voor de batiste droogshampoo. Als deze op is zal ik wel weer over gaan op de batiste producten.

De Kruidvat droogshampoo kosten 2,60.

9 opmerkingen:

 1. Jammer voor de geur! Deze zou ik dus niet kopen, jammer!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Spijtig van de geur :-(
  Kzou het niet aanschaffen!
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb deze ook al gehad. Ik vind hem best goed maar hij laat wel zo'n witte waas achter.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. vrijwel alle droogshampoo's laten bij mij een witte waas achter. ik masseer het gewoon in en dan is de witte waas weg :P ik heb ook blond haar dus misschien dat het bij mij niet zo heel veel uitmaakt.

   Verwijderen
 4. ik vind dat droog schampoo niks voor mijn haar doet! hij maakt het bij mij alleen maar stroef.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ik gebruik droogshampoo juist om mijn haar soms wat stroever te maken, je kunt er dan veel meer mee.

   Verwijderen
 5. Jammer dat de geur niet lekker is!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. hij is wel lekker alleen hij blijft langer hangen dan bij andere droogshampoo's.

   Verwijderen