maandag 23 juni 2014

Hema contour kwast


 
Hema make-up koop ik niet vaak, maar ik kijk er wel altijd even rond. Laatst kwam ik de contour blusher kwast tegen en eerlijk gezegd heb ik deze nog niet eerder gezien bij Hema. Hij zag er goed uit dus ik besloot hem mee te nemen.

De kwast ziet er heel erg goed uit. de steel is lang en wit. De haren zijn wit met een zwarte bovenkant. Doordat de bovenkant zwart is zal het minder snel opvallen dat hij vies is. het ziet er dus ook wat beter uit.

Omdat de steel lang is en van dik naar dun afloopt, licht hij hel erg fijn in de hand. Het houd heel erg fijn vast en brengt dus ook makkelijk aan.

De kwast is schuin afgesneden. Je kunt hem gebruiken om blush mee aan te brengen of bronzer. Hema zelf beschrijft het als een blush kwast. Ik vind hem persoonlijk ook het fijnst om als blush kwast te gebruiken.

De haartjes zijn zacht en prikken niet. ze nemen het product goed op.

De kwast heeft een super fijne grootte waardoor het heel erg makkelijk is om blush aan te brengen. Voor bronzer heb ik hem nog nooit gebruikt maar voor blush is het echt een goeie kwast.
Ik was al fan van de Hema kwasten maar nu hebben ze er nog een topper bij! Deze blush kwast kost 4 euro.

5 opmerkingen:

 1. ik ben ook hele grote fan van de Hema! ik heb er ook een aantal kwasten van en ze zijn echt goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik wil deze kwast ook graag aanschaffen om te contouren. Hopelijk is hij daar ook geschikt voor.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ik heb hem er zelf nog niet voor gebruikt omdat ik echt zweer bij mijn stipple brush daarvoor maar ik denk dat hij daarvoor ook heel erg goed gebruikt kan worden!!

   Verwijderen
 3. Ik heb deze kwast nog niet zien liggen bij de Hema :)
  Als ik nog eens ga naar de Hema neem ik de kwast meteen mee!
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik had de nieuwe kwasten al bij onze Hema gespot, but that sounds goohood! Ik ga even peeken, want ik ben er woensdag toch. ^^

  BeantwoordenVerwijderen