vrijdag 13 juni 2014

Essence matterende creme


 
Essence heeft nieuwe my skin producten en om heel eerlijk te zijn was ik in de eerste instantie niet heel erg benieuwt. Een tijdje geleden postte ik al de nieuwe producten met uitleg erbij en ook daar vertelde ik dat ik er waarschijnlijk niets van zal gaan aanschaffen. Toch werd ik in de winkel wel heel erg nieuwsgierig en kocht ik de mattifying cream.

 
Mijn huid glimt best wel snel en begint nu het mooier weer aan het worden is ook weer wat vetter te worden.

Een enorme verbetering van Essence vind ik dat ze hun crèmes in een tube hebben gedaan. Het is makkelijker in gebruik, het is veel hygiënischer en er komt bijna geen lucht in de verpakking.

De reden waarom ik in de winkel helemaal om was door dit product was de ingrediënten lijst. Deze crème bevat namelijk geen Alcohol denat, SLS, SLES, siliconen en parabenen. Er zit wel parfum in maar dat staat redelijk onderaan de lijst, dus dat vind ik niet storend.

De substantie van de crème is fijn! Het brengt makkelijk aan en het trekt snel in. je kunt daarna gewoon je make-up eroverheen aanbrengen want deze crème gaat niet rullen.
Het is een fijne crème die mijn huid niet uitdroogt maar wel matt houd. Mijn gezicht blijft echt veel langer matt waarneer ik deze crème gebruik. Het enige waar ik wel een opmerking over heb ik dat op de verpakking staat dat je het ’s ochtends en ’s avonds moet gebruiken. Ik wil ik de avond toch wel een crème die wat voller is dan deze voor overdag is deze goed.

Heb je ook een huid die snel glimt? Dan kan ik je deze crème aanraden! Hij kost 2.69.

1 opmerking:

  1. Ik heb er al veel Goeds van gehoord van deze crėme!
    Maar ik twijfel zelf nog of ik het zou kopen :)
    X

    BeantwoordenVerwijderen