maandag 30 juni 2014

Bolsius geurkaars


 
Ik vind het altijd leuk om met mijn ouders door het tuincentrum te lopen. Vooral de home spulletjes vind ik leuk om doorheen te lopen. Laatst was ik in een tuincentrum in de buurt van Beesd waar ik Heel erg veel geurkaarsen tegenkwam. Ik nam er een mee om te proberen.

De verpakking van deze kaars is super leuk. De houder zelf is niet heel erg bijzonder maar de leuke sticker en de deksel van kruk maken de verpakking heel erg aantrekkelijk. Ik moet wel zeggen dat als de deksel er echt stevig is opgedrukt je hem best wel moeilijk weer open krijgt.


De deksel is bedoeld om onder de glazen pot te zetten als de kaars brand. Ik stond echt even te kijken of dit echt moest, maar het staat er echt. Nu denk ik niet dat er veel gebeurd als je dit niet doet.

De kaars zelf is paars. Op de foto hierboven was het heel erg warm en stond hij per ongeluk midden in de zon, het was dus een beetje gesmolten.
Ik rook in de winkel deze kaars als eerst en heb daarna nog super veel andere kaarsen geroken, toch bleef ik maar bij deze. het is een hele bijzondere geur die je niet snel zal vergeten. Heel echt lekker en totaal niet chemisch.

Ik ben fan! dit is een echte aanrader. Deze kaars is te koop bij diverse tuincentrums en kost 4 euro.

3 opmerkingen:

  1. die kaars ziet er leuk uit! en de geur lijkt me heerlijk! x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk dat paars! :-) Ik hou zelf veel van geurkaarsen! xx

    BeantwoordenVerwijderen