vrijdag 9 mei 2014

Victoria Secret body mist


 
Laatst was er een actie bij de Etos. de victoria Secret body mist uit een oude collectie waren daar voor maar 10 euro te koop. ik rende de eerste dag van de actie meteen naar de Etos en dat was maar goed ook want ik had de laatste twee.

Ik heb twee van de drie body mist kunnen bemachtigen en dat zijn love spell en simply breathless. De flacon vind ik echt prachtig! normaal kosten deze body mist best wel veel geld en daar krijg je dan ook een grote verpakking voor. Er zit 250 ml in. De verpakking zelf ziet er ook gewoon echt prachtig uit. ik vind dat wel belangrijk want zo een product haal je toch vaak uit je strandtas in de zomer. Je wilt natuurlijk wel dat de verpakking van het product er dan een beetje leuk uitziet.

 
Als eerste kocht ik de paarse verpakking met de naam love spell. Deze geur bevat kersen bloesem en perzik. De perzik ruik ik niet heel erg goed terug in de geur. De kersen bloesem overheerst daarin wel. Ik vind het een heerlijke geur. Het is een zoete geur maar ook weer niet te zoek. Erg lekker dus!

 
In de body mist simply breathless zit fresia en mandarijn. Het is een hele frisse geur waar ik in de zomer wel van hou. Dit is mijn favoriet van de twee!
Ik ben erg blij dat ik deze producten nog heb weten te bemachtigen. Ik vind ze erg lekker ruiken en ik gebruik zulke producten heel erg vaak in de zomer. Ik heb ze gekocht tijdens een actie bij de Etos en ze kosten toen 10 euro per stuk.

5 opmerkingen:

 1. Ik heb Sheer Love, maar die had ik niet toen gekocht maar in Amsterdam bij de Victoria's Secret in Schiphol. LOVE IT!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. En hoeveel kostten ze?
  xo Mad Cats

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. stond helemaal bovenaan in het artikel, 10 euro.

   Verwijderen