donderdag 8 mei 2014

Dove face wash


 
Een face wash is voor mij echt onmisbaar. Ik gebruik het elke avond en het zit standaard in mijn routine. De milde reiniger van Dove gebruik ik nu al een hele tijd en ik vond het nu wel tijd worden om deze eens te reviewen.

De verpakking is handig en stevig. het product zit in een tube waardoor het erg makkelijk in gebruik is. de dop is stevig waardoor je hem makkelijk mee kunt nemen. De verpakking is niet te groot maar ook zeker niet te klein. Het uiterlijk van de verpakking vind ik wel mooi. voor een reiniger vind ik het een prima verpakking.

Een milde reiniger is voor mij altijd wel goed. het werkt vaak gewoon heel erg fijn voor mijn huid. ik krijg er geen irritaties of puistjes van maar het reinigt toch erg goed.

Toen ik de eerste keer de kleur van het product zag vond ik die een klein beetje raar. Je kunt dit ook goed op de foto zien, het heeft een beetje een parelmoer glans. De substantie vind ik wel fijn.
Het product gebruikte ik in combinatie met mijn Ayvo gezichtsborstel. ik vond het een erg fijne combinatie. Dit product reinigde mijn huid erg goed zonder dat ik er irritaties van kreeg. Of het product echt iets voor mijn huid deed? Nee dat niet. maar het is dan ook een reinigings product en geen huidverzorging.

Ik vind het een fijne reiniger. Maar zoek je een reiniger die ook verzorgt dan zou ik hem niet aanraden. De Dove milde reiniger is te koop bij de Action en kost rond de 2 euro.

3 opmerkingen:

  1. ziet er goed uit, als hij goed reinigt is hij voor mij wel erg goed!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Klinkt goed! als het goed reinigt is het voor mij goed je dagcreme/nachtcreme doen de verzorgende werk! Maar van een Facewash hoeft dat niet!
    X

    BeantwoordenVerwijderen