zaterdag 10 mei 2014

gekleurde eyeliner


 
Het is weer lente en het zonnetje gaat weer schijnen. Waarneer het echt mooi weer is, is oogschaduw niet altijd het makkelijkste product om mee te werken. als het echt warm is glijd dat al snel van je oogleden af. Wat ik dan wel een leuke oplossing vind is gekleurde eyeliner. Het kan je look toch iets extra’s geven, en het blijft erg goed zitten.

 
Gekleurde eyeliner is niet alleen voor in de zomer. Het kan ook erg mooi staan bij een oogschaduw look. zo kan het de kleur van je ogen of van de oogschaduw versterken. Hierboven heb ik een aantal van mijn gekleurde oogpotloodjes op de foto gezet.

 
Wat ik persoonlijk erg leuk vind om te doen, is om op mijn onderste wimperrand een kleurtje aan te brengen. Het geeft echt een heel erg leuk effect en het is heel erg makkelijk en snel.
Heb je geen gekleurde eyeliners? Maak je geen zorgen want je kunt natuurlijk ook gewoon een oogschaduw gebruiken als eyeliner. Maak een kwastje nat en breng hiermee de oogschaduw aan als eyeliner. Het zal niet zo goed blijven zitten als een eyeliner, maar wil je eens experimenteren met gekleurde eyeliner is dit wel een leuk idee.

Kortom heb je geen zin in oogschaduw maar wil je toch iets extra’s pak dan je gekleurde potloodjes uit de kast. Een heel makkelijk en leuk idee voor de lente/zomer.

3 opmerkingen: