zaterdag 24 mei 2014

spf voor het gezicht


 
Spf gebruiken is erg belangrijk, dat weten we allemaal wel. Toch lees ik nog vaak dat er veel mensen zijn die puistjes krijgen in het gezicht van zonnebrandcrème. Daarom laat ik vandaag zien welke producten ik gebruik voor mijn gezicht met spf erin.

Ik gebruik deze producten alleen als ik geen make-up producten gebruik waar al een spf in zit. Ik heb wel dagcrèmes waar al spf in zit. Bijvoorbeeld de Nivea sensitive dagcrème. Ook hebben de meeste bb creams al spf. Toch gebruik ik nog wel eens producten waar geen spf in zit en dan moet je je toch beschermen tegen de zon.

Ooit kocht ik ergens deze kleine gold flower zon bescherming. dit vind ik echt een fijne spf creme omdat deze ook nog eens extra hydrateert. Dit is dus eigenlijk ook een soort van serum voor je huid. deze gebruik ik alleen als mijn huid wel wat extra’s kan gebruiken.

Maar we gaan er even van uit dat het een spf moet zijn die niets anders doet dan je huid beschermen. Je wilt dat de spf geen verdere invloed heeft op jou huid. als ik dat wil dan gebruik ik de spf 20 van de Etos.
Ik gebruik echt een hele budget zonbescherming op mijn gezicht. het product ruikt fijn en heeft verder geen invloed op mijn huid. ik krijg er geen puistjes of oneffenheden van. Probeer dus voor je een hele dure zonbescherming wil aanschaffen, deze van de Etos eens.

3 opmerkingen:

  1. Ik vergeet wel eens spf op te smeren. Gelukkig heb ik nu een dagcreme gekocht waarin al sps aanwezig is, zo zit het automatisch in mijn verzorgingsroutine.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik gebruik een dagcreme van Yves Rocher met spf 25 erin en hij is geweldig!

    BeantwoordenVerwijderen