dinsdag 20 mei 2014

Rimmel apocalips


 
Over de apocalips van rimmel hoor ik vanaf dat ze te koop zijn alleen maar positieve verhalen. Ik wilde ze graag proberen maar vond het toch wel prijzig voor een lipgloss. Laatst was er een actie bij rimmel dat je bij besteding van 10 euro een blik met een mascara erbij kreeg. Ik had het voor het kiezen en besloot eindelijk de apocalips te gaan proberen.

 
Ik vind de verpakking echt heel erg mooi. er zit veel product in en hij is makkelijk mee te nemen. Ik vind het leuk dat je de kleur van het product terug kunt zien in de verpakking. De dop ziet er super leuk uit en de verpakking zit erg stevig in elkaar.
Ik heb voor de kleur 101 Celestial gekozen. Deze kleur leek mij echt perfect omdat het niet meteen een knal kleur is maar juist een nude kleurtje. in ieder geval was het een kleur die ik wel dagelijks zou kunnen gaan dragen. Ik vond dat wel belangrijk omdat het een best wel duur product is, dan wil ik er natuurlijk wel veel gebruik van maken.

 
De applicator vind ik echt super fijn. Het is een best wel standaard vorm maar dat blijft toch het beste. Je kunt je lippen er prima mee inkleuren en je hebt in 1 keer genoeg product op de applicator.

Het product is een mix tussen een lipgloss en een lipstick. het is eigenlijk een lipgloss met de pigmentatie van een lipstick. dat is zeker gelukt. De swatch hierboven is van 1 veeg en er komt extreem veel kleur vanaf.
De kleur is echt prachtig. het is een oud roze kleur die je prima als my lips but better kunt dragen. Hij valt wel iets meer op dan een normaal my lips but better kleur maar het is echt prima te dragen overdag. Je za er niet meteen heel erg mee opvallen.

Het product plakt niet wat ik super fijn vind! Hij voelt heel erg zacht aan op je lippen. Ook droogt hij mijn lippen niet uit. het is geen long lasting product maar hij blijft bij mij best wel lang zitten. na het eten zal je hem een beetje moeten bijwerken maar hij overleeft zeker een paar uur als je verder geen hele maaltijden gaat eten.

Ik ben echt heel erg positief over dit product! de kleur is prachtig en het product zelf werkt echt heel erg fijn. Ik vind het het geld meer dat waart en ga zeker nog meer kleuren kopen. Ze zijn te koop bij onder andere de Etos of de Kruidvat en kosten 10.99.

7 opmerkingen:

  1. leuk kleurtje! ik vind €10.99 goede prijs. maar omdat ik nu aan het sparen ben zal ik het nu niet snel kopen. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jaaa, de apocalips zijn echt amazing! Prachtige kleur, staat je trouwens ook fabulous! ^^

    BeantwoordenVerwijderen