woensdag 21 mei 2014

Aussie frizz remedy haarmasker


 
Naar Aussie haarmaskers was ik altijd al heel erg benieuwt. Al een hele tijd geleden kocht ik in een aanbieding twee Aussie maskers en vandaag review ik de eerste.

Het gaat om het 3 minute miracle frizz remedy masker. Het is een haarmasker die je haar intens moet voeden en het pluizen tegen moet gaan. Ik heb niet enorm pluizig haar maar anti pluis maskers pakken meestal heel erg goed uit op mijn haar.

De verpakking vind ik echt super handig. Er zit erg veel product in wat ik erg fijn vind bij een haarmasker. Ik wil gewoon niet al te zuinig zijn hiermee en best wel veel product in mijn haar smeren.
Er zit geen dop op de verpakking. Je kunt aan de onderkant de sticker eraf halen en daar zit een sluiting. Deze gaat alleen open als je in de verpakking knijpt. Een super handige en hygiënische verpakking dus.

De substantie van het product is best wel dun maar het voelt wel ‘rijk’ aan. ik vind het een erg fijne substantie, het brengt erg fijn aan in het haar en het is makkelijk te verdelen.

De geur is echt heerlijk! Het ruikt heel erg naar bubble gum. Ik vind het persoonlijk echt super lekker. Maar je moet er wel van houden natuulijk.

Het masker bevalt mij echt heel erg! Hij trekt erg snel in wat ik heel erg fijn vind. Ik smeer meestal een haarmasker in mijn haar voor het douche, wacht vervolgens tot het ingetrokken is en was dan het haarmasker eruit met of zonder shampoo.
Ik merk dat mijn haar een stuk mooier valt nadat het is opgedroogd. Soms kan mijn haar nadat het is opgedroogd nogal droog en pluizig aanvoelen. Ook wil het dan gewoon totaal niet zitten. Dat is verholpen na dit masker. Het valt mooi heb geen last van kleine haartjes die net de andere kant uitsteken en mijn haar voelt zacht aan. Een wonder is het niet maar een erg goed masker is het zeker wel!

Ik ben erg tevreden over dit masker en kan niet wachten om het andere masker ook te gaan proberen!! Aussie is te koop bij de Kruidvat en dit product kost 8.99.

2 opmerkingen:

  1. welke camera gebruik jij? ik gebruikéén van Kruidvat en die is erg goed tot nu toe!

    BeantwoordenVerwijderen