maandag 19 mei 2014

reinigings routine update


 
Mijn reinigingsroutine veranderd best wel vaak. Ik koop producten niet vaak twee keer waardoor ik als iets op is automatisch iets nieuws ga proberen. Ook als ik iets nieuws koop wil ik dat altijd meteen proberen waardoor ik de andere producten altijd een beetje vergeet. Vandaag laat ik mijn reinigingsproducten zien waarmee ik ’s avonds mijn make-up eraf haal en mijn huid reinig. Omdat dat een nog al kort artikel zou worden laat ik daarna ook nog even kort zien welke producten ik op dit moment in de avond gebruik als verzorging.

Ik begin altijd met het reinigen van mijn ogen. Op dit moment doe ik dat met een reiniger van LÓreal. Dit is een reiniger met een helft olie en een helft lotion. Ik vind dit bijna altijd heel erg fijn werken. deze oogreiniger gebruik ik nu al een hele tijd en zoals jullie wel kunnen zien is hij ook bijna op.
Daarna haal ik mijn gezichtsmake-up eraf. Dat doe ik nu met het Garnier micellair water. Deze gebruik ik nu al best wel lang. Hiervoor gebruikte ik altijd een milk. Ik vond een milk wel fijn werken maar na het gebruik van een milk voelde het toch wel alsof je je gezicht alsnog erg graag wilde wassen. Er bleven restjes van het product aan je gezicht hangen en alhoewel ik hierna mijn gezicht wel was voelt het niet heel fijn aan. dit product voelt echt heel erg fris en eigenlijk echt als een water. Het reinigt naar mijn mening ook echt veel beter.

 
Daarna is het tijd om mijn gezicht te wassen met een face wash. Normaal wissel ik erg vaak af qua producten maar nu gebruik ik angels on bare skin van lush. Dit product gebruik ik al sinds ik hem heb en ik gebruik dan tussendoor geen anderen. Dat komt eigenlijk omdat lush producten maar heel erg kort houdbaar zijn. ik vind het altijd zonde om dan hun producten weg te moeten gooien. Naast dat is het ook een heel erg fijn product! hij reinigt mijn huid heel erg goed en hij scrubt ook heel lichtjes.
Dit product heeft wel een beetje een gebruiksaanwijzing nodig. het is een vaste substantie die je moet mengen met water en dan moet inmasseren over je gezicht. in het begin was het even oefenen maar het gaat al snel makkelijker. Omdat je het zo moet gebruiken kun je dit product ook niet gebruiken met gezichtsborstels. Dit vind ik wel jammer maar aangezien er ook een lichte scrub in zit is het ook niet echt geschikt. Ik laat mijn gezichtsborstel dus nog eventjes staan.

 
En als laatste in mijn reinigingsroutine gebruik ik nog een toner. Ik vind het heerlijk om na de face wash nog een verfrissende toner aan te brengen. Mijn favorieten toner is die van Lush genaamd Breath of fresh air.
En dat waren mijn reinigingsproducten. Nu ga ik nog even heel erg snel door mijn verzorgingsproducten heen.

 
Een serum gebruik ik elke avond en de laatste tijd vind ik het erg fijn om deze twee te mixen. Ik doe dan gewoon een half pompje van het serum van de Hema met een druppeltje van de tea tree olie. De tea tree olie zorgt ervoor dat ik minder last heb van onzuiverheden en het serum van de Hema hydrateert mijn huid extra.

Mijn ogen zijn best wel gevoelig en ik vind het daarom belangrijk om de huid rondom mijn ogen wat extra’s te geven. Ik gebruik daarom een oog crème van de Kruidvat.

En als laatste mijn nachtcrème. Ik gebruik de Hydra Adapt crème voor de droge huid van Garnier. Dit is een best wel vette crème wat mijn huid ook wel kan gebruiken. In de zomer is mijn huid erg vet en in de winter echt super droog. Ik zit nu precies in het midden daarvan. Daarom gebruik ik ‘s avonds een vette crème en ’s ochtends een matterende crème.
En dat was het alweer voor vandaag. Wat zijn producten die jij echt niet kunt missen in je reinigingsroutine?

2 opmerkingen:

  1. Leuk om te zien! Je gebruikt echt mooie producten.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk om te zien! De milcilair water van Garnier zou ik ook niet meer kunnen missen werkt gewoon heerlijk! X

    BeantwoordenVerwijderen