donderdag 22 mei 2014

opgemaakt #5


 
Toen ik begon met de opgemaakt artikelen had ik niet verwacht dat het zo snel zou gaan. Ik maakte nooit zo heel veel op, maar daar is zeker verandering ingekomen. Vandaag maak ik alweer mijn 5de opgemaakt artikel.

 
We beginnen met een geurkaars. De vanille geurkaars van de Kruidvat. Ik vond hem echt heerlijk! Hij rook gewoon heel simpel naar vanille. Je kon het goed ruiken in de kamer zonder dat het vervelend werd. En ik vond dat hij voor de prijs lang gebrand heeft. Ik heb hem zeker wel 6 a 7 keer aangehad. Hou je echt van een vanille geur dat is dit echt een aanrader!
De Nivea zonnebrand spray is nog niet op. maar ik heb hem al heel erg lang staan. Het is tijd dat deze maar eens weggegooid word. Ook zat er maar spf 6 in. ik gebruik nu eigenlijk wel meer dan spf 6.

En ook zit er weer een deo bij. Dit is de dry comfort deo van Nivea. Ik vond deze wel prima.

Met baby shampoo was ik altijd mijn kwasten. Daarom zit er dit keer een kleine verpakking baby shampoo bij. Het was een fijn product om mijn kwasten mee te wassen maar verder niet speciaal. Ik heb nu een grotere verpakking van de baby shampoo van de Etos en deze werkt ook prima.
De SP shampoo is een shampoo van wella en deze is te koop bij de kapper. Een duurdere shampoo die zeker zijn geld waard is. de shampoo ruikt heerlijk en werkt erg fijn. Dit is ook niet de eerste keer dat ik deze op maak.

En als laatste shampoo de Guhl blond shampoo. Dit vond ik een fijne shampoo maar ik begreep niet echt waarom hij voor blond haar bedoelt is. ik heb niet echt gemerkt dat hij mijn blonde haar accentueert of iets oplicht. Maar het was wel een erg fijne shampoo.

De baby wipes van Hello Kitty zagen er super leuk uit, maar heel prettig waren ze niet. ze roken echt niet lekker en waren heel erg ruw. Maar ik gebruikte ze om mijn bureau schoon te maken en swatches mee weg te halen. Voor swatches waren ze niet geweldig, maar het schoonmaken ging er prima mee.
De Rituals scrubs vind ik echt heerlijk. Ze zijn erg grof en scrubben super fijn. Deze keer is er een good luck scrub opgegaan. Deze scrub was echt heerlijk en rook ook geweldig.

Bij een lady’s night kreeg ik drie hele schattige zeepjes. Ze roken erg lekker en ze zien er leuk uit. maar ik ga ze gewoon nooit gebruiken, en ze liggen er nu al een jaar of 3. Dus deze ga ik nu weg doen.

De lipgloss van de Hema heb ik heel erg lang bewaard. Maar nu moet hij echt weg. Ik ga deze nooit dragen want hij plakt echt enorm. De kleur is erg mooi maar helaas plakt hij echt heel erg.

De getinte dagcrème van Kruidvat raad ik echt niemand aan! hij is echt knal oranje. Een oranje kleur die niemand kan hebben. De enige goeie plek voor dit product is de prullenbak.
De eyeliner stift van de Etos was wel heel erg fijn! Maar helaas is hij uitgedroogd. Deze zou ik best wel opnieuw kopen!

En als aller laatste een klein oogpotloodje van catrice. deze zat in een palette. Ik gebruik dit potloodje gewoon nooit en ik vind hem ook niet echt fijn. Deze kan ik dus beter weggooien.
En dat waren de producten die ik deze keer heb opgemaakt. Wat hebben jullie de laatste tijd opgemaakt?

6 opmerkingen:

  1. Leuk overzichtje! Duidelijk geschreven ook :D

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Fijne producten heb je opgemaakt en soms is het inderdaad eens goed om oude spullen die je toch niet gaat gebruiken weg te doen!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. ik blijf het soms toch wel moeilijk vinden om producten die niet op zijn, en producten die wel op zij, weg te gooien :P soms zijn de verpakking of de kleuren zo mooi!!

      Verwijderen
  3. Leuk om te zien. De kleur van die lipgloss van Hema vind ik erg mooi, maar als hij niet meer goed is, gooi je hem natuurlijk beter weg ;).

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. hij plakt vanaf het begin al zo erg :P en zo erg dat je ook echt van die draadjes krijgt het is echt niet fijn :P

      Verwijderen
  4. Leuk om te zien! Achhh ik ken het probleem ik heb ook niet graag plakkerige lipgloss dus smijt ik dat ook liever weg maar soms krijg ik het niet over me hart :-D!
    X

    BeantwoordenVerwijderen