donderdag 29 mei 2014

nude lipgloss


 
Nude lipgloss/lipstick vind ik altijd erg moeilijk om te vinden. Een echt perfecte nude kleur heb ik dan ook niet. qua lipstick helemaal niet en qua lipgloss heb ik er een paar die in de buurt komen. Ik zie heel erg vak meiden met prachtige nude lippen. Vooral beauty bloggers die die kleuren dat super goed kunnen hebben. Ik heb persoonlijk wat meer moeite met het zoeken van de perfecte nude kleur.

Ik heb van mezelf best wel gepigmenteerde lippen. Ik dnek dat dit ook wel te maken heeft dat bij mij nude kleuren niet zo mooi staan. Van nature heb ik dus donkerdere lippen, lichte kleuren staan mij dus raar. Vaak zie ik er dood uit.

Hier boven zien jullie 2 lipglossjes die bij mij wel mooi staan. Velvet rose de oude versie en stay with me lipgloss. De velvet rose vind ik persoonlijk nog iets te donker, de nieuwe versie staat mij beter. maar de andere lipgloss ziet er al een stuk beter uit.

Hierboven zien jullie de nieuwe velvet rose. Deze staat mij wel beter. hij is iets lichter en wat meer roze. En daarnaast zien jullie een xxxl nude lipgloss van essence. Dit is ook wel een mooie nude kleur. de mooiste van allemaal wat mij betreft.
Toch zit het perfecte nude kleurtje hier nog niet bij. Ik moet alle lipglossjes heel erg licht aanbrengen anders geeft het al snel een gek effect. En een nude lipstick heb ik nog helemaal niet gevonden. De zoektocht gaat dus nog even door.

Wat zijn jullie favorieten nude lipproducten?

4 opmerkingen:

 1. Ik heb net als jij nog geen goede nude glossjes gevonden

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zelf is de stay matt mijn favo! Heb er veel back-ups van :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ga ook graag voor roze nude kleuren. Bruine nude tinten staan mij gewoon niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik heb de perfecte nude lipstick nog niet gevonden maar die van Catrice 190 de nuder the better ziet er wel goed uit ga ik binnenkort denk ik kopen!

  BeantwoordenVerwijderen