vrijdag 30 mei 2014

Mua lipstickMua is sinds kort in Nederland en ik was er erg benieuwt naar. Nu moet ik eerlijk eggen dat ik een beetje teleurgesteld was toen ik naar het schap stond te kijken. Er waren niet echt veel producten die mij echt aanspraken. Zoals ik al had verwacht waren alle palette uitverkocht dus ging ik op zoek naar een ander product. ik kwam uit bij deze lipstick.

De verpakking vind ik erg mooi. het is een simpele zwarte verpakking waar niets mis mee is. aan de onderkant zit een klein detail waaraan je de kleur kunt zien. Dit vind ik erg mooi en ook handig. De verpakking is niet enorm groot en zit stevig in elkaar waardoor je hem makkelijk mee kunt nemen en makkelijk kunt opbergen.
Je kunt het onderste gedeelte er ook af draaien. Dan heb je nog een klein bakje met lipstick. ik heb hier geen foto van omdat ik hier pas later achter kwam maar ik vind het een hele leuke toevoeging!


Ik ging voor shade 16 Nectar een kleur die mij wel meteen aansprak. Ik vind dit soort kleuren altijd erg mooi.

De pigmentatie is heel erg goed! de kleur is duidelijk te zien en hij glee echt over mijn huid heen.

Ik kon niet echt een goeie foto maken waar ik hem op had, maar dit is de beste die ik gemaakt heb. De kleur zit een beetje tussen een vel peachy kleurtje en een my lips but better. Het is geen heel opvallend kleurtje maar ook zeker niet nude. Ik vind dat erg mooi.

De lipstick brengt super fijn aan en voelt echt heel erg zacht aan. in het begin geeft de kleur wel erg af maar na een half uurtje is de lipstick opgedroogd en zal die niet meer afgeven. De houdbaarheid is best wel goed. niet geweldig maar hij blijft redelijk lang zitten.
Ik ben erg tevreden over deze lipstick! de kleur is mooi, hij voelt heel erg fijn aan op mijn lippen en hij blijft redelijk lang zitten. de MUA lipstick kost 2,99.

3 opmerkingen: