woensdag 28 mei 2014

lemony flutter


Eindelijk heb ik hem ook, Lemony Flutter. Dit is denk ik wel het meeste gehypte product dat ik ken. Ik heb nog nooit iemand gezien/gehoord die niet tevreden was over dit product. aangezien ik nogal problemen heb met het late groeien van mijn nagels en goed verzorgde nagelriemen daar toch wel de key voor zijn wilde ik dit product graag proberen.


Lemony flutter is een nagelriem crème die ook voor vele andere dingen gebruikt kan worden. ik gebruik ik ook voor mijn voeten maar veel andere mensen waarvan ik reviews heb gelezen gebruiken deze crème voor alle droge plekjes op hun lichaam en zelfs als lipbalsem.

De ingrediënten zien er super uit. het bestaat voor een groot deel uit citroen wat ook niet anders kan met zo een naam. Maar er zitten ook andere hele goeie bestandsdelen in.

Dit product is een jaar goed wat al meer is dan de meeste lush producten. Ik hoor eigenlijk altijd dat het veel te veel product is voor een jaar. Ik weet dat zelf nog niet omdat het mijn eerste pot is.

Het product is best wel hard en ik zou het dan ook eerder als een boter omschrijven dan als een crème. Zodra het product in aanraking komt met de warmte van je handen word het een olie. Alhoewel het wel eventjes duur, het blijft een olie, trekt het product redelijk snel in. ik vind het niet irriteren in ieder geval. Je kunt al vrij snel je handen weer gebruiken.

De geur vond ik in het begin helemaal niet zo lekker. Maar ik ben er echt langzaam van gaan houden. Nu vind ik de geur echt geweldig!
Ik smeer mijn nagelriemen regelmatig in met deze crème en ben heel erg enthousiast! Mijn nagels zien er beter uit dan ooit. Ook had ik vaak velletjes rondom mijn nagels en ook dat is verdwenen. Dit product kan niet meer uit mijn nagelverzorgings routine! Lemony Flutter is te koop bij Lush en kost 10,65.

5 opmerkingen:

 1. ziet er goed uit, jammer hier bij mij geen Lush!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Bedankt voor de review, ik ben erg benieuwd geworden. €10 is best veel maar als je dan zoveel krijgt en het werkt ... :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. je kunt er een heel jaar mee vooruit! het is een jaar houdbaar en ik heb nog nergens gezien dat er iemand is die dit product in een jaar helemaal heeft opgemaakt :P

   Verwijderen
 3. I love dit product! De geur is echt goddelijk.

  BeantwoordenVerwijderen