maandag 5 mei 2014

L'Oreal matt magique foundation


 
Het word weer wat warmer en mijn huid word daarbij ook altijd wat vetter. Ik moet mijn verzorging routine weer aanpassen maar ook mijn make-up. In de winter is mijn huid echt enorm droog, maar nu word het weer langzaam vet. Toen ik de mat magique foundation tegen kwam van L’Oréal wilde ik deze dan ook graag testte!

 
De verpakking vind ik er erg leuk uitzien! De kleuren vind ik leuk bij elkaar passen en zo op het eerste gezocht sprak het mij wel aan.
De foundation beloofd dat het je gezicht matt houd en egaal maakt. Ik heb hem in de lichtste kleur 01 light porcelain.

De foundation zit in een tube  wat er handig en hygiënisch is. de verpakking is ook niet enorm groot waardoor het makkelijk meegenomen kan worde. De dop is stevig en je kunt het product goed doceren.

De structuur is echt heel erg apart. Het heef wel iets weg van een mousse. Het voelt heel erg zacht maar ook ene beetje siliconen achtig. Echt voor de vette huid dus. Heb je een wat droge huid zal deze foundation al snel de droge plekken benadrukken.

De kleur past er goed bij mijn huid. het geeft echt een mooi effect. Mijn huid ziet er egaal uit. de meeste plekjes bedekt hij wel maar een concealer vind ik toch altijd wel fijn om erna te gebruiken.
Ik ben erg tevreden over deze foundation. Hij houd mijn huid echt langer matt en hij geeft een erg mooi effect. Ik kocht hem bij de big bazar voor 5.99.

6 opmerkingen:

  1. Klinkt goed & de verpakking ziet er inderdaad leuk uit :-D
    X

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Big Bazaar is echt fijn met die goedkope en goeie make-up. Dit lijkt me ook een fijn product! :)

    BeantwoordenVerwijderen