dinsdag 6 mei 2014

Essence stay matt lipgloss


 
Toen ik las dat de stay matt lipgloss van Essence uit het assortiment ging, vond ik dat echt heel erg jammer. Ik vond ze altijd heel erg fijn, en heb ze in de sale ook nog even ingeslagen. Maar in het nieuwe assortiment zat een lipgloss die wel heel erg leek op de stay matt lipgloss. Ik wilde ze toch wel heel erg graag vergelijken dus ben je benieuwt, lees dan snel verder.

 
De verpakking vind ik moeilijk om te vergelijken. Ik vond de oude verpakking er heel erg leuk uitzien, en hij was anders dan de normale lipgloss van essence. Maar toch vind ik de nieuwe verpakking helemaal niet lelijk. Ik vind beide verpakking wel wat hebben.

Aan de applicator zien we wel aardig wat verschil. Boven zien jullie de nieuwe applicator en onder de oude. Ik vind persoonlijk dat ze allebei wel prima werken. maar als ik echt moest kiezen zou ik toch gaan voor de oude verpakking. Zo een schuine kant werkt toch net iets handiger.

De kleuren verschillen toch wel wat. Links is de nieuwe en rechts de oude. De oude is toch ent iets donkerder dan de nieuwe. Ik vind de lichte kleur wel wat mooier bij mij staan maar dat is natuurlijk per persoon anders.
Ik vind de nieuwe stay matt lipgloss van Essence wel een verbetering, de kleur staat mij beter dan de oude en het werkt voor de rest gewoon hetzelfde.

5 opmerkingen:

 1. Klinkt goed! Ik hou liever van glanzende lipglossjes!
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb de oude versie hier ook. Die vind ik erg fijn, maar ik vind de nieuwe toch net wat mooier omdat hij iets rozer is.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtige kleuren<3

  Liefs,

  Svenja
  www.lovinglifeiseasy.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben toch wel blij dat het wat andere kleuren heeft. Dan kan ik zeker er ook proberen van de nieuwe.

  BeantwoordenVerwijderen