donderdag 15 mei 2014

Guhl rijke voeding


 
Guhl is een merk waar ik eigenlijk niet zo heel vaak iets over lees. Ik heb er wel het een en ander van geprobeerd maar heb er zelf ook nooit iets over geschreven. Toch ben ik over het algemeen heel erg tevreden over de producten van dit merk dus besloot ik er maar eens iets over te schrijven.

 
Guhl rijke voeding is een voedende crème voor in je haar. Je kunt dit gewoon op nat of droog haar aanbrengen en je hoeft het er niet meer uit te wassen.
De verpakking is heel erg fijn. Er zat nog een dop over het pompje maar deze heb ik weggegooid. Je kunt hem makkelijk mee nemen en het is handig en snel in gebruik.


De crème is bedoeld voor breekbaar of beschadigd haar. Ik heb dit zelf niet maar ik vond het wel een heel erg fijn product. als mijn haar wat pluizig was dan doe ik een beetje van dit product erin en het word weer mooi glad. Op langere termijn zorgt het er ook echt voordat mijn haar er mooi uit komt te zien.
Ik vind dit echt een fijn serum voor in mijn haar. Ik gebruik het bijna elke ochtend voor ik iets met mijn haar ga doen. Guhl is te koop bij Etos en Kruidvat en dit product kost 6.99.

2 opmerkingen:

  1. Klinkt fijn! De shampoos vind ik ook heerlijk!
    X

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ik ben ehct dol op mijn haar en dat wil ik zeker ook goed verzorgen. en dit lijkt me wel goed!

    BeantwoordenVerwijderen