woensdag 14 mei 2014

beauty things I suck at update!!


 
Een hele tijd geleden schreef ik een artikel over beauty things I suck at. Ik heb sinds zie tijd alweer een hele hoop nieuwe dingen geleerd op beauty gebied en het leek me daarom leuk om een update te schrijven. ik ga alle onderwerpen die ik toen heb genoemd nog eens langs en vertel of ik er nog steeds niet goed in ben of dat ik het nu wel kan.


Het eerste wat ik noemde was krullen maken. Ik kon totaal geen krullen maken en als er al een krul in mijn haar zit dan zakte die na 5 minuten weer uit. daar is heel erg veel verandering in gekomen. sowieso kan ik nu meer met mijn haar, en krullen maken gaat ook prima. het preppen van mijn haren heeft daar echt verandering in gebracht. Ik kan nu prima krullen maken waar ik 3 dagen plezier van heb.

Een eyeliner gebruikte ik nooit. Ik maakte altijd maar een lijntje met een oogpotlood. Toch heb ik een tijd geleden een vloeibare eyeliner gekocht en ben ik gaan oefenen. Ik kan nu erg makkelijk een lijntje op mijn bovenste wimperrand maken. Een wing vind ik nog lastig. Ik kan op zich wel een wing maken, maar ze zijn bij mij altijd ongelijk. Maar ik blijf oefenen!

Ik had echt zoveel zelfbruiner geprobeerd, maar telkens weer kreeg ik vlekken. Ik had de moet eigenlijk helemaal op gegeven. Tot dat er een 25 % korting actie was bij Kruidvat op zelfbruiningsproducten. Ik heb het nog een keer geprobeerd en kocht toen de bruin zonder zon crème van Kruidvat eigen merk. Eindelijk een goeie zelfbruiner die een natuurlijke tint geeft aan mijn huid zonder vlekken! Ik gebruik deze gemengd met mijn dagcrème zelfs voor mijn gezicht!


En als laatste kon ik totaal niet omgaan met nepwimpers. Hele nepwimpers lukken me nu wel. Maar met losse wimpers kan ik nog steeds niet omgaan. Ze blijven niet aan mijn ogen plakken of zitten helemaal scheef. Maar ik blijf er zeker in oefenen. Hele nepwimpers lukken me nu gelukkig wel!
En dat was de update over beauty dingen waar ik slecht in was. Een heleboel dingen kan ik van het lijstje af halen. Waar zijn jullie slecht in?

3 opmerkingen:

  1. ik ben slecht in zelfbruiner en ik nepwimper.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk om te lezen! Nepwimpers vind ik ook lastig!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Kijk eens aan, je bent goed vooruit gegaan! :) Dat had ik namelijk ook met mijn krullen, het zakte binnen enkele minuten gewoon volledig uit. :/ Maar nu.. GURL! :D

    BeantwoordenVerwijderen