donderdag 1 mei 2014

favorieten van april


 
Het is alweer tijd voor de favorieten van April. April was een hele leuke maar ook wel drukke maand. Ik heb dan ook niet heel erg veel favorieten deze keer. Toch heb ik er wel genoeg om er nog iets over te schrijven. behalve make-up komt er dit keer ook iets voorbij wat met fashion te maken heeft. Het lijkt me leuk om vaker fashion en lifestyle favorieten erbij te doen.

 
Als eerste staat deze maand het rimmel glam eye palette in mijn favorieten. Dit pallet heeft echt hele mooie bruintinten en is perfect voor een basic ooglook. Er is of komt nog een artikel over dit palette voorbij waarin ik hem review.

Dan twee producten uit de cookies & cream lijn van Essence. Ook over deze producten staat of komt deze week nog iets online. Afgelopen zomer kwam er een ice cream collectie uit waar hele leuke producten in zaten, daardoor was ik ook erg benieuwt naar de cookie collectie. Ik ben echt super tevreden over de shimmer pearls. De kleur is erg mooi en de parels zien er heel erg mooi uit. Ook de handcrème is heel erg fijn. Hij doet echt iets voor mijn handen en hij ruikt heerlijk mijn koekjes.

Een favoriet waarvan ik het niet had verwacht. Namelijk een product van de action. de 2 in 1 lipgloss. De kleur is echt prachtig en hij blijft heel erg lang zitten. ik hoef me bij dit product echt geen zorgen te maken dat hij er niet meer mooi opzit want zelfs hele maaltijden overleeft hij.
Toen de victoria secret body mist bij de Etos te koop waren  ben ik meteen de eerste dag van de actie naar de Etos gerend. Ik had geluk want ik had de laatste twee. Ze waren allemaal heel erg snel uitverkocht. Simply breathless is echt mijn favorieten geur en ik draag hem nu al heel erg vaak. Ook over de body mist zal later nog wel een artikel verschijnen.

En als laatste mijn fashion favoriet, mijn nieuwe tas. Het is een tas van de Bristol. Ook hier heb ik een artikel over geschreven die vorige week online is gekomen. De tas is het perfecte voormaat voor mij, al mijn spullen passen erin en hij is niet zo groot dat ik onzin mee ga nemen. Wil je meer weten over deze tas moet je even naar het artikel gaan.
En dat waren mijn favorieten van deze maand. Het waren er niet veel maar ik vind zelf dat er wel hele mooie producten bij zitten. wat zijn jou favorieten?

5 opmerkingen:

 1. Mooie favorieten! Die handtas is echt prachtig.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke favorieten en die body mist lijkt me echt fijn! X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie producten, en die tas is echt supermooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik vind ie tas zo mooi! maar ik zag hem bij ons voor €40 in het zelfde kleur en model ( ja ook €40 bij u. maar ik denk niet dat het het zelfde merk is x )

  BeantwoordenVerwijderen